Tgrt Haber

14 Şubat Sevgililer Günü programlarında neler yapılır? İstanbul, Ankara 14 Şubat etkinlikleri

Editör: TGRT Haber / Kaynak: TGRT Haber
11 Şubat 2024 15:19 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 15:23
14 Şubat Sevgililer Günü programlarında neler yapılır? İstanbul, Ankara 14 Şubat etkinlikleri
sevgililer günü

Bu sene 14 Şubat Sevgililer günü Çarşamba gününe denk gelmekte ve hafta içi yapılacak 14 Şubat Sevgililer Günü programları merak edilmekte. Sevgililer günü gelmeden o günü planlayan ve eşiyle birlikte farklı etkinlikler yapmak isteyen çiftler için o günü özel kılacak pek çok sevgililer günü programları bulunmakta. Sevgililer gününde neler yapılır? İşte, çiftler için sevgililer günü etkinlikleri ve yapılacaklar listesi...

14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri merak edilen konular arasında yer almakta. Sevgililer Günü için sevgilinize alacağınız hediyeler önemli olmakla beraber onunla geçireceğiniz kaliteli zamanlar da her zaman özel ve unutulmazdır. Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Gününü çok özel kılmak için Sevgililer Gününde yapılacaklar listesi tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. İster ev içinde isterseniz dışarıda gerçekleştireceğiniz etkinlikler ve aktiviteleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sevgililer Gününü eşinizle nasıl kutlarsanız kutlayın, unutulmaz bir Sevgililer Günü için yapılacak en iyi şeylerin bir listesini hazırladık. İşte sevgili çiftler için sevgililer günü etkinlikleri ve programları.

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Sevgililer günü eşinizle birlikte dışarıda geçirebilir veya evde keyifli vakit için planlar yapabilirsiniz. Tiyatro ya da canlı müzik dinleyebileceğiniz bir akşam yemeğine katılabilirsiniz. Evde geçireceğiniz vakit için yeni bir oyun bulabilir, bir takım olarak çalışabilirsiniz. Evi farklı ledlerle ışıklandırmak, mum yakmak ve güzel bir yemek eşliğinde muhabbet etmek eşinizle güzel bir zaman dilimi geçirmenizi sağlar.

Yatakta Kahvaltı

Her şeyden önce özel günlerin basit bir şekilde hatırlanması ve küçük jestler ilişkiler için değerlidir. Sabah uyandığınızda sevdiğiniz kişiye hazırlayacağınız güzel romantik bir kahvaltı bugünün ilk saatlerinde ikinize de iyi gelecek ve mutluluğunuzun anahtarı olacaktır. 

Yürüyüş

Birbirinize vakit ayırarak kahvaltıdan sonra temiz hava almak isteyen çiftler için sahilde ya da ormanda yürümek iyi geleceğinden dolayı yürüyüşe çıkmak keyifli olacaktır.

14 Şubat Sevgililer Günü programlarında neler yapılır? İstanbul, Ankara 14 Şubat etkinlikleri - 1. Resim

Birlikte Akşam Yemeği Yapmak

Birlikte daha önce belki de çok fazla deneyimlemediğiniz etkinliklerden bir tanesi birlikte akşam yemeği yapmak olabilir. Bunun için sevgilinizle birlikte akşam romantik bir yemek için önce menüyü belirleyip daha sonra birlikte alışverişe çıkıp en sonunda yemekleri eğlenerek yapmak iyi bir fikir olacaktır. Belki de bu vakti iş çıkışı geçiriyorsunuzdur ve o anı birbirinize ayırmak çok daha romantik olacaktır. Eşinize bir çiçek almayı da unutmamanızı tavsiye ederiz.

Mumları yakmayı unutmayın!

Romantik Bir Film Seçimi

14 Şubat Sevgililer günü programlarında tabi ki film izlemek oldukça tercih edilen aktivitelerden bir tanesidir. İsterseniz evde romantik bir film açarak aşkınızı tazeleyebilir, isterseniz de dışarıda tarihi yerlerin pasajlarında sevgilinizle birlikte film izleme keyfini yaşayabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü programlarında neler yapılır? İstanbul, Ankara 14 Şubat etkinlikleri - 2. Resim

Konsere Gitmek

Sevgililer günü etkinlikleri için özel olarak düzenlenen konserlerden birini seçip iki kişilik bilet alarak partnerinizi oldukça şaşırtacak ve mutlu edeceksiniz. Belki konsere gitmek yerine tiyatro ya da canlı bir performans da olabilir. Eğer sevgilinizin hoşlanabileceği şeyleri biliyorsanız bu sevgiliniz için mükemmel bir hediye olacaktır.

Tatile gitmek

Sevgililer günü etkinlikleri kapsamında şu anda tatil için bir şeyler yapamıyor olsanız bile bir sonraki tatiliniz için planlar yapabilir ve araştırmalar yapabilirsiniz. Hatta tatil biletlerinizi ve rezervasyonunuzu da yapabilirsiniz. Sevgilinizle bir şeyler yapmak hem sizi hem sevgilinizi iyi hissettirecektir.

Güneşin Batışını İzlemek

Muhteşem bir günün sonunda gün batımını izlemek oldukça romantik olacaktır. Birlikte huzur bulup, sadece birbirinizin gözlerine bakarak güneşi batırdığınız bir günde o dakikalarda sevgilinize iltifatlar etmek oldukça mutlu edecektir. 

Fotoğraf Albümü Hazırlamak

Sevgilinize kendiniz tek başınıza değil de onunla birlikte bir fotoğraf albümü hazırlamanızı öneririz. Çünkü partnerinizle bugün yaptığınız her şey onu mutlu edecektir. Gözlerini sizden alamayacak olan sevgilinizle fotoğrafları albüme dizerken yaşadığınız o güzel günleri ve anıları tekrar hatırlayıp üzerine konuşabilirsiniz ve o günü unutmadığınızı onunla yaşadığınız her bir dakikanın sizin için değerli olduğunu sözlerinizle ifade edebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü programlarında neler yapılır? İstanbul, Ankara 14 Şubat etkinlikleri - 3. Resim

Heyecan Verici Aktivite

Eğer siz de eşiniz gibi adrenalin dolu dakikaları seviyorsanız normaliteden çıkıp farklı şeyler yapabilirsiniz. Bunun için de bulmaca odaları, korku oyunları, go kart, ATV turu, zipline gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Yaşadığınız şehirde bulabileceğiniz eğlenceli aktiviteler için hızlıca Google'layın!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...