Tgrt Haber

Ankara Üniversitesi mülakatsız 139 personel alacak! Personel alımı ve KPSS şartı

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2024 17:13 - Güncelleme : 15 May 2024 17:13
Ankara Üniversitesi mülakatsız 139 personel alacak! Personel alımı ve KPSS şartı

Ankara Üniversitesi mülakatsız 139 personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre adaylar başvurularını 15-29 Mayıs tarihlerinde yapacak. Personel başvuruları nasıl yapılır?

Ankara Üniversitesi’nde yapılacak personel kadrosu ile 92 hemşire, 15 sağlık teknikeri, 13 destek personeli, 12 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 büro personeli, 1 tekniker, 1 fizyoterapist, 1 diğer sağlık personeli ve 1 röntgen teknisyeni KPSS puanıyla alınacak.

Ankara Üniversitesi mülakatsız 139 personel alacak! Personel alımı ve KPSS şartı - 1. Resim

PERSONEL BAŞVURULARI NASIL OLACAK?

Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre başvurular Ankara üniversitesi resmi internet sitesinden 15-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Başvurular, KPSS puanına göre değerlendirip 92 hemşire, 15 sağlık teknikeri, 13 destek personeli, 12 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 büro personeli, 1 tekniker, 1 fizyoterapist, 1 diğer sağlık personeli ve 1 röntgen teknisyeni alımı yapılacak. 

Belgeler online olarak yüklendikten sonra değerlendirmeye alınıp asil ve yedek hak kazananların listeleri Ankara Üniversitesi internet sitesinde yayınlanacak. 

KPSS puanına göre değerlendirilen adaylara mülakat yapılmayacak. Aynı puana sahip olan adaylar için ise mezuniyet tarihi önce olan adaylar öncelikli olacak. Mezuniyet tarihleri aynı olma durumunda doğum tarihleri esas alınacak ve yaşı büyük adaylara öncelik tanınacak. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...