Tgrt Haber

Antalya'daki teleferik kazasında 15 kabindeki 112 kişi kurtarıldı

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
13 Nisan 2024 09:47 - Güncelleme : 13 Nisan 2024 10:01
Antalya'daki teleferik kazasında 15 kabindeki 112 kişi kurtarıldı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Tünektepe Teleferik Tesisi'nde yaşanan kazada yapılan kurtarma çalışmalarının son durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ayrıca vatandaşlar kaç kişinin hayatını kaybettiğini ve kurtarıldığını da araştırıyor. İşte, detaylar...

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde Tünektepe Teleferik Tesisi'nde meydana gelen kaza nedeniyle birçok vatandaş kabinlerde mahsur kalmıştı. Vatandaşlar teleferik kazasındaki son durumu ve kaç kişinin kurtarıldığını araştırıyor. Detaylar, haberimizde...

ANTALYA TELEFERİK KAZASINDA KAÇ KİŞİ KURTARILDI?

Tesislerdeki direklerden birisinin henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı devrilmesi ile birlikte 25 kabinde bulunan 184 kişi mahsur kalmıştı. Mahsur kalanlardan 112'sinin kurtarıldığı ve 9 kabinde kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Antalya'daki teleferik kazasında 15 kabindeki 112 kişi kurtarıldı - 1. Resim

ANTALYA TELEFERİK KAZASINDA KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?

Teleferik kazasında son paylaşılan bilgilere göre 1 kişi hayatını kaybederken 2'si çocuk 10 kişi de olay anında ve tahliye sırasında yaralandı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...