Tgrt Haber

Armağan Oruç: Elektronik müzik vazgeçilmezim

23 Eylül 2022 09:07 - Güncelleme : 23 Eylül 2022 09:15
Armağan Oruç: Elektronik müzik vazgeçilmezim
Armağan Oruç

Elektronik müzik türünde çalışmalarda bulunan ve kendini bu alanda sürekli geliştirerek yenilikçi çalışmalar içinde yer alan Armağan Oruç, elektronik müziğin vazgeçilmezi olduğunu belirtti.

10 yaşından beri elektronik müzik yaptığını belirten Oruç, “Elektronik müziğe büyük bir tutkum olduğu için bu alanda sıkı bir çalışma içindeyim. Henüz 10 yaşındayken elektronik müzik yapmaya başladım. O zamandan beri de elektronik müzik türünde çalışmalarıma devam ediyorum. Esasen kaybetmeyi sevmediğim için her zaman kendimi geliştirmeye odaklandım.” ifadelerinde bulundu.

DJ’lik yaptığı sıralarda DJ Army sahne ismini kullanan fakat elektronik müzik türünde oluşturduğu şarkıları kendi adıyla yayınlayan Armağan Oruç, “Şarkılarımı kendi ismimle yayınlamak istedim, bu benim için çok daha değerliydi. Zaten Armağan Oruç dinlenmeleri DJ Army’den çok daha fazla. Kendi ismimle şarkılarımı yayınlıyor olmak beni gerçekten çok mutlu ediyor. Bu alanda daha çok fazla şarkı yayınlayacağımı da belirtmek isterim.” ifadelerinde bulundu.

Kendime Has Bir Melodi Yazma Tekniğine Sahip Olduğumu Düşünüyorum

Elektronik müzik alanında başarı elde etmesinin pek çok nedeni bulunduğunu belirten Armağan Oruç, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Kendime has bir melodi yazma tekniğim olduğunu düşünüyorum. Melodilerim dinleyicilerim tarafından oldukça fazla ilgi görüyor. Bunun beni çok mutlu ettiğini de belirtmek isterim. Demek ki elektronik müzik türünde kendi tarzımı ortaya koyabildim. Çalışmalarımın temelinde özgünlük yatıyor, çok sevdiğim şarkıcılar var. Ama ben onları örnek almakla birlikte onlardan farklı bir şarkılar hazırlamak istiyorum. Sanıyorum özgünlük de çok değer görüyor.”

Kaybetmeyi Sevmiyorum, Bu Nedenle Sürekli Kendimi Geliştiriyorum

Kaybetmeyi sevmediğini, bu nedenle başarılı olabilmek için elinden geleni yaptığını belirten Armağan Oruç, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Birçok insan bulunduğu sektörde kaybetmeyi göze alarak çalışmalarda bulunuyor. Ben kaybetmeyi sevmiyorum, her zaman umutlu olmam ve kendime inanmam bu durumla alakalı sanırım. Açıkçası basit bir video oyununda bile yenildiğimde o gece hırsımdan uyuyamıyorum. Bu nedenle hayatta her zaman mottom başarmak üzerine kurulu. Bu durum elektronik müzik türünde işime çok yarıyor. Her zaman mükemmele ulaşmak adına çalışmalarda bulunuyorum. Bu ise beni bir adım ileri taşıyor.”

Kaybetmeyi Sevmiyorum, Bu Nedenle Sürekli Kendimi Geliştiriyorum

Özel ve sosyal yaşamına yönelik olarak da açıklamalarda bulunan Armağan Oruç “Oldukça sosyal biriyim. Yalnız yaşamama rağmen evimde tek başıma kaldığım gün sayılıdır. Özel hayatıma gelirsek, o işlere çok fazla kafa yormuyorum. Olacak bir şey varsa oluyor zaten. Odak noktamda hep müzik var.” Sözleri ile açıklamalarını sonlandırdı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...