Tgrt Haber

Aziz Yıldırım konuşması canlı olarak yayınlandı! Basın toplantısında adaylığını doğruladı

Editör: TGRT Haber / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2024 14:04 - Güncelleme : 15 May 2024 14:29
Aziz Yıldırım konuşması canlı olarak yayınlandı! Basın toplantısında adaylığını doğruladı

Fenerbahçe başkan adaylığını açıklamak üzere saat 13.30'da Wyndham Grand Kalamış Otel'de basın toplantısı yapan Aziz Yıldırım'ın konuşmasında José Mourinho anlaşmasında da bahsetti. Binlerce kişi tarafından Aziz Yıldırım basın toplantısı canlı izlendi.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün düzenlediği basın toplantısında farklı başlıkları ele aldı.

Ali Koç'un ''Ben başkan olursam bizi şampiyon yapmayacaklar'' sözüne tepki göstererek "Aday olmaya mecbur kaldım." dedi.

Konuşma başlıkları arasında FETÖ de vardı, transfer iddiası bulunan José Mourinho da.

20 sene başkanlık yapan Yıldırım, para yok diye şikayet etmediklerini ve kulübü 1 milyar 900 milyon TL'lik borç ile bıraktıklarını belirtti.

Aziz Yıldırım, sözlerine devam şöyle devam etti:

"6 yıl önce başkanlığı bırakırken medyası, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı "Aziz Yıldırım gitsin Türk futbolu düzelecek" dediler. Ben kimseyle kavga etmeye gelmedim. Fenerbahçe'yi yeniden şampiyon yapmaya geldim. Fenerbahçe'de hiçbir zaman para sorunu olmaz. Kulübü halka açtım. Hem de hapisteyken. Neden? Fenerbahçe sivil toplum örgütü olarak büyüsün ve birbirlerine sarılsınlar diye. Fenerbahçeliler bir araya gelsin diye..."

SEÇİM TARİHİNE KADAR GETİRİN, PARASIIN YARISINI ÖDEMEYİ TAAHHÜT EDİYORUM

Tüzüğe göre Mayıs sonuna kadar seçimlerin yapılması gerekiyor, Haziran'da da başkan ve ekibinin netleşmesi gerekiyor. Yıldırım bu konuya atıfta bulunarak, "Bu yönetime teklifim; 9 Haziran'da seçim olacak. 9 Haziran'a kadar Mourinho bekler mi bilmiyorum. Şekip Bey'e rica edeceğim. Fenerbahçe adına Mourinho ile imza atsınlar.

Ben kaybedersem, Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahhüt ediyorum." dedi.

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından kesit, TGRT Haber Youtube kanalında. İzlemek için  buraya tıklayınız.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...