Tgrt Haber

Bugün İstanbul yol durumu nasıl, TEM, D-100 E-5 trafik var mı? İstanbul trafiğinde okul yoğunluğu!

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 08:52 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 09:02
Bugün İstanbul yol durumu nasıl, TEM, D-100 E-5 trafik var mı? İstanbul trafiğinde okul yoğunluğu!
istanbul,trafik,son durum,,tem

İstanbul'da okulların açılmasıyla birlikte şehir trafiğinde önemli bir yoğunluk yaşanıyor. İlk ders gününde saat 08.00 itibarıyla trafikteki artış yüzde 65 olarak ölçüldü. Bugün İstanbul yol durumu nasıl, TEM, D-100 E-5 trafik var mı? İstanbul trafiğinde okul yoğunluğu! Detaylar haberimizde...

İstanbul'da okulların açılmasıyla birlikte şehir trafiğinde önemli bir yoğunluk yaşanıyor. İlk ders gününde saat 08.00 itibarıyla trafikteki artış yüzde 65 olarak ölçüldü. Bugün İstanbul yol durumu nasıl, TEM, D-100 E-5 trafik var mı? 

İstanbul'da, ilk ve orta öğretimlerin iki haftalık ara tatilinin tamamlanmasıyla birlikte, sabahın erken saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1 milyon 178 bin öğretmen, sömestr tatilinin ardından bugün ders başı yaptı. Bu durum, özellikle ana arterlerde ve köprü geçişlerinde trafik yoğunluğunu artırdı.

E-5 KARAYOLUNDA TRAFİK VAR MI?

İstanbul'un önemli ulaşım arterlerinden olan E-5 Karayolu'nda, sabah saatlerinde okulların açılmasıyla birlikte trafik yoğunluğu yaşandı. Özellikle Haliç Köprüsü, Mecidiyeköy istikameti ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü mevkilerinde araç kuyrukları oluştu. Sürücüler, günlük trafik akışının üzerine eklenen öğrenci ve veli trafiği nedeniyle normalden daha uzun sürelerde yol almak zorunda kaldı.

Bugün İstanbul yol durumu nasıl, TEM, D-100 E-5 trafik var mı? İstanbul trafiğinde okul yoğunluğu! - 1. Resim

İSTANBUL TRAFİĞİ YOĞUNLUK NASIL?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin verilerine göre, sabah saat 08.00 itibarıyla şehir genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 65 olarak ölçüldü. Bu durum, normal günlük trafik yoğunluğuna kıyasla belirgin bir artışı gösteriyor. Öğrenci servisleri, veliler ve yayaların okul önlerinde oluşturduğu trafiğin etkisiyle şehir genelinde hareketlilik dikkat çekiyor.

İstanbul'da yaşanan bu trafik yoğunluğu, okul açılışlarının etkilerini şehir trafiğinde bir kez daha gözler önüne serdi. Sürücülerin, öğrenci ve velilerin güzergahlarına dikkat etmeleri, trafik kurallarına uymaları önem arz ediyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...