Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün nerede?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
21 Mart 2024 09:41 - Güncelleme : 21 Mart 2024 09:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün nerede olduğu merak konusu oldu. Yerel seçime az bir süre kalmasıyla beraber seçim çalışmaları da devam ediyor. Türkiye'nin gündeminde yer alan yerel seçime yaklaşmamızla beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programı da merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Kilis ve Kayseri'de mitinge katılacak. İşte günün programı...

31 Mart yerel seçimine 9 gün kala seçim çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Vatandaşın gündeminde yer alan seçimlere az bir süre kalmasıyla beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün nerede olduğu da merak konusu oldu. Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü seçim programında Kayseri ve Kilis yer aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN NEREDE?

Recep Tayyip Erdoğan bugün 13:00'te Cumhuriyet Meydanı'nda Kayseri mitingine katıldıktan sonra 16:30'da Kilis'te halka seslenecek.

SEÇİM YASAKLARI BAŞLADI MI?

Yerel seçim propagandası ve yasakları 21 Mart günü başladı. Yerel seçim propagandası 30 Mart tarihinde saat 18.00'te biterken, seçim yasakları 31 Mart tarihinde saat 23.59'da sona erecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün nerede? - 1. Resim

2024 YEREL SEÇİM NE ZAMAN?

31 Mart yerel seçimlerine 21 Mart itibarıyla 9 gün kaldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...