Tgrt Haber

Dilek Taşı Kenan kimdir? Ozan Dolunay kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Eylül 2023 16:32 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 17:28
Dilek Taşı Kenan kimdir? Ozan Dolunay kaç yaşında, nereli?
,dizi

Dönem dizisi olan Dilek Taşı'nın ilk bölümü bu akşam yayınlanacak. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide, Ozan Dolunay Kenan rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Bu akşam ilk bölümü Kanal D ekranında başlayacak Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay yer alıyor. Dizide Kenan rolüyle izleyici karşısına çıkacak Ozan Dolunay'ın karakteri merak ediliyor. 

DİLEK TAŞI KENAN KİMDİR?

28 yaşında olan Kenan, Figen’in uzatmalı nişanlısı. Şeytan tüyü olan, nerde gece orada sabah yaşayan bir insandır Kenan. Uzun bir süre boyunca Figen’i evlilik vaatleriyle kandırmıştır. Onun amacı aile babası olmak değildir. Hayal ettiği hovarda hayatı yaşamak için zengin olmanın yollarını aramaktadır.

Dilek Taşı Kenan kimdir? Ozan Dolunay kaç yaşında, nereli?

OZAN DOLUNAY KİMDİR?

2 Mayıs 1990 Ankara doğumlu Ozan Dolunay, Makine Mühendisliği bölümünde okurken oyunculuk eğitimi almaya başladı ve Killology adlı oyunla ilk defa sahneye adım atmıştır. Afife Jale Ödülleri ve Üstün Akmen Ödülleri için “En iyi genç yetenek” adayı gösterilmiş, bu ödüllerden Üstün Akmen Ödülünü kazanmıştır. Dolunay, Tatlı Küçük Yalancılar, Oyunbozan, Yüksek Sosyete, Lise Devriyesi, Zalim İstanbul, Menajerimi Ara ve Misafir dizilerinde rol aldı.  

 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...