Tgrt Haber

Dilek Taşı Rüçhan kimdir? Özge Özberk kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Eylül 2023 16:41 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 17:41
Dilek Taşı Rüçhan kimdir? Özge Özberk kaç yaşında, instagram hesabı ne?
dizi,oyuncu

Kanal D ekranında yayınlanan Dilek Taşı dizisi 2. bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Başrolünde Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı dizide Özge Özberk, Rüçhan karakteriyle uzun aranın ardından televizyon ekranında yer aldı.

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı Kanal D'nin yeni dizisi DileK Taşı, hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle günün en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. 

DİLEK TAŞI RÜÇHAN KİMDİR?

Dilek Taşı dizisindeki Rüçhan, kırklı yaşlarının ortalarındadır. Güzel, alımlı bir kadındır. Hayatının merkezine aldığı oğlu Sinan’ın hastalığı ortaya çıktıktan sonra psikolojisi giderek zayıflamıştır. Rüçhan'ın tek derdi Sinan’ın sağlığına kavuşmasıdır. Rüçhan karakterini deneyimli oyuncu, Özge Özberk oynuyor. 

Dilek Taşı Rüçhan kimdir? Özge Özberk kaç yaşında, instagram hesabı ne?

ÖZGE ÖZBERK KİMDİR? 

13 Ağustos 1976 doğumlu Özge Özberk, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde bir süre okuduktan sonra 2000 ve 2002 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Şiir Tiyatrosu Kulübünde yönetmenlik yaptı. Daha sonra asıl yıldızının parladığı Cem Yılmaz'ın G.O.R.A filminde "Ceku", Babam ve Oğlum filminde "Birgül", Çağan Irmak'ın 1980'leri anlattığı Çemberimde Gül Oya dizisinde "Genç Yurdanur", Kırık Kanatlar adlı dizide "Nazlı" karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanıyor. Özberk, 196 bin takipçiye sahip. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...