Tgrt Haber

Elif Buse Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Samsak Döveci şarkısıyla dinlenme rekorları kırdı

15 Nisan 2022 16:25 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 16:37
Elif Buse Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Samsak Döveci şarkısıyla dinlenme rekorları kırdı

Elif Buse Doğan, son zamanlarda dillere dolanan 'Samsak Döveci' şarkısıyla gündem oldu. Sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerden bir olan Elif Buse Doğan’ın kim olduğu en çok merak edilen arasında yerini aldı. Peki Samsak Döveci şarkısını söyleyerek viral olmayı başaran Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan kaç yaşında, nereli, neden gündemde? İşte tüm detaylar...

'Samsak Döveci' şarkısı dillere peleseng olan güzel sarkıcı Elif Buse Doğan’ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Kütahya yöresine ait bir şarkı olan ve Grup Laçin'in de yorumladığı Samsak Döveci’yle bir anda popüler hale getiren Elif Buse Doğan, son zamanlarda yeniden gündemde. Bir anda viral olan şarkı için tek başına single çıkarma kararı alan Elif Buse Doğan birlikte program yaptığı Serkan Çağrı’dan büyük bir tepki aldı. Şarkının gündem olmasının ardından böyle bir tartışmanın içerisinde yer alan Elif Buse Doğan’ın hayatı merak konusu oldu. Peki Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan kaç yaşında, nereli, neden gündemde?

PAYLAŞILAMAYAN ŞARKI SAMSAK DÖVECİ

Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı, Samsak Döveci adlı şarkıyla geniş bir hayran kitlesine erişti. Adeta dillere destan olan Samsak Döveci şarkısını seslendiren Elif Buse Doğan, viral olan şarkı için tek başına single çıkarma kararı aldı. Tek başına single çıkarmasından sonra Elif Buse Doğan'la birlikte program yapan Serkan Çağrı tepki gösterdi ve 'Yakıştıramadım' dedi. Durum böyle olunca Elif Buse Doğan'ın hayatı merak konusu oldu. Programda klarnetiyle beğeni toplayan Serkan Çağrı ise arkadaşının yaptığını doğru bulmadı. Yaşanan olayın ardından ikili yeniden gündem oldu.

Elif Buse Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Samsak Döveci şarkısıyla dinlenme rekorları kırdı

Serkan Çağrı yaptığı açıklamada "Buse, grup olarak yaptığımız parçayı, kendine mal etmeye çalıştı. Hakkaniyetli bir davranış olmadı, bana ayıp etti. Kardeşim gibi gördüğüm birinden böyle bir davranışı hiç beklemezdim. Yakıştıramadım" dedi.

Elif Buse Doğan ise maruz kaldığı tepkiye karşılık olarak; ''Kimseyle küs falan değilim, bunlar profesyonel işler. Serkan Çağrı ile TV programımız devam ediyor, başka projelerde de bizi yan yana görebilirsiniz" dedi.

ELİF BUSE DOĞAN KİMDİR?

Elif Buse Doğan 1993 yılında Kocaeli'nde dünyaya gelmiştir. Lise eğitimi dahil öğrenim hayatını Kocaeli'nde tamamlamıştır. Sesiyle herkesi büyüleyen Elif Buse Doğan'ın müzik hayatına girişi 2000 yılında dedesinin öğrettiği bağlama ile olmuştur.

İlköğretimler arasında yapılan ses yarışmalarında 3 yıl üst üste Türk Halk Müziği dalında 1. olmuştur.

Elif Buse Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Samsak Döveci şarkısıyla dinlenme rekorları kırdı

TRT İstanbul Radyosu Yurttan Sesler korosuyla bir çok konsere katılmıştır.

Elif Buse Doğan, 2008'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'ndan mezun olmuştur. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nda tamamlayan Doğan, birincilikle mezun olmuş. Yüksek Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nda yapmıştır.

Doğan, 2016-2017 yılları arasında bir süre TRT MÜZİK’te her hafta canlı yayınlanan 'Aşk İçin' adlı eğlence programını hazırlayıp sunmuştur.

Elif Buse Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Samsak Döveci şarkısıyla dinlenme rekorları kırdı

Elif Buse Doğan, TRT Müzik’te her hafta yayınlanan ‘Nefesten Sese' isimli müzik programını Serkan Çağrı ile beraber sunuyor.

Güzel şarkıcı Elif Buse Doğan, Samsak Döveci parçasını tek başına söyleyeceği bir single çıkarmak istedi.

İddialara göre; bu duruma tepki gösteren Serkan Çağrı, müzikleri ekibiyle birlikte yeniden hazırlayan türküyü de başka bir isme okutarak dijital platformda yayınladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...