Tgrt Haber

Emekli maaş zammı yüzde 5 ek zam Meclis'ten geçti mi? SSK ve Bağkur emekli maaş zammı ödeme tarihi ne?

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
23 Ocak 2024 13:37 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 13:37
Emekli maaş zammı yüzde 5 ek zam Meclis'ten geçti mi? SSK ve Bağkur emekli maaş zammı ödeme tarihi ne?
ek zam,memura ve emekliye ek zam,yüzde 5 zam

En düşük emekli aylığı 10 bin liraya yükseltildi. SSK ve Bağkur emekli maaş artış oranına ise yüzde 5 ilave edildi. Peki, çalışma hayatıyla ilgili kanun teklifi ne görüşülecek? Emekli maaş zammı yüzde 5 ek zam Meclis'ten geçti mi? SSK ve Bağkur emekli maaş zammı ödeme tarihi ne? İşte detaylar...

Emekli maaş farkı ödeme takvimi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılan yüzde 37,57'lik zamma ek 5 puan ekleme yapıldı. Böylece SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılan zam artışı yüzde 42,60 seviyesine çıktı. Peki, SSK ve Bağkur emekli maaş zammı ödeme tarihi ne?

YÜZDE 5 EK ZAM MECLİS'TEN GEÇTİ Mİ?

Bu hafta tüm gözler Meclis Genel Kurulu'na çevrildi. Mcelis'te bu hafta emekli ek zammı görüşülecek. SSK-Bağkur emekli zammı ayın kaçında yatacak? Emekliye ek zam düzenlemesinde artık sona gelindi. Emekli ek zammı Meclis'ten geçtikten sonra yürürlüğe girecek. İşte ayrıntılar...

ZAMLI EMEKLİ MAAŞI ŞUBATTA MI ÖDENECEK?

En düşük emekli aylığı 10 bin liraya yükseltildi. SSK ve Bağ-Kur emeklisi gözünü Meclis'e çevirdi. Emekli maaş zammı yüzde 5 ek zam Meclis'ten geçti mi? SSK'lı emekliler her ayın 17-26'sı arasında, Bağ-Kur'lular ise her ayın 25-28 arasında emekli maaşını çekebiliyorlar. Buna göre milyonlarca vatandaş emekli zam farkı ne zaman yatacak sorusunun yanıtını arıyor.

EMEKLİ MAAŞ FARKI ÖDEME TARİHİ NE ZAMAN?

Emekliye yapılacak zam düzenlemesinde sona gelindi. zamlı emekli maaşı şubatta mı ödenecek, emekli maaş farkı ödeme tarihi ne zaman? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin beklediği düzenleme bugün Meclis Genel Kurul'una gelecek. Teklifin Meclis'ten geçtikten sonra yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...