Tgrt Haber

Emre Belözoğlu Seçil Erzan'a ne kadar para verdi, kaç TL?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
08 Mart 2024 13:40 - Güncelleme : 08 Mart 2024 13:48
Emre Belözoğlu Seçil Erzan'a ne kadar para verdi, kaç TL?
Seçil Erzan, Emre Belözoğlu, Dolandırıcılık Davası

Kar vaadiyle yapılan fon ile ilgili davanın gelişmeleri araştırılıyor. Birçok futbolcunun da içerisinde bulunduğu dolandırıcılık olayında Emre Belözoğlu'nun Seçil Erzan'a ne kadar para verdiği merak konusu oldu. Erzan, bugün bir kere daha mahkemeye çıkarken Emre Belözoğlu'nun verdiği para miktarı da araştırıldı. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Seçil Erzan davası devam ederken bugün bir kere daha İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava görüldü. Futbolcuların da içerisinde bulunduğu dava ile ilgili araştırılanlar arasında ise Emre Belözoğlu'nun ne kadar para verdiği yer aldı. 26 milyon dolara yakın dolandırılmakla suçlanan Seçil Erzan'ın davası devam ediyor.

EMRE BELÖZOĞLU SEÇİL ERZAN'A NE KADAR PARA VERDİ?

Fatih Terim gibi spor camiasında bilinen isimlerin yer aldığı Seçil Erzan davasında mahkeme görülmeleri devam ediyor. Erzan, bugün 4. kez mahkeme karşısına çıktı. Belözoğlu'nun Erzan'a 290 bin dolar para verdiği de bilinenler arasında yer alıyor.

Emre Belözoğlu Seçil Erzan'a ne kadar para verdi, kaç TL? - 1. Resim

SEÇİL ERZAN DAVASINDA SON DURUM NEDİR?

Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi isimlerin yer aldığı dolandırıcılık olayında Seçil Erzan bugün İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ne çıktı. Erzan'ın 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia ediliyor. Arda Turan'ın ifadesinde yer alanlar şöyle:

 "7 buçuk milyon dolar kaybettim. Söyleyeceklerim bu kadar. Ben biraz da safım efendim, görüldüğü üzere. Saf olmasam bu kadar parayı verir miyim? Emre ağabeyi arayınca ne olduğunu anladım" 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...