Tgrt Haber

Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçeleri bayram namazını 06.38’de kılacak

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Nisan 2024 20:15 - Güncelleme : 09 Nisan 2024 12:10
Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçeleri bayram namazını 06.38’de kılacak

Diyanet İşleri Başkanlığı bayram namazı saatlerine dair imsakiyeyi yayımladı. Türkiye geneli il ve ilçelerin bayram namazı saatlerinin bulunduğu imsakiye müslüman vatandaşların bayram namazına geç kalmamaları için yardımcı olacaktır. Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçeleri saat kaçta bayram namazı kılacak? Eskişehir bayram namazı vakitleri haberimizde.

10 Nisan Çarşamba günü başlayacak olan Ramazan Bayramı neşe ve sevgi dolu anları da beraberinde getiriyor. 10 Nisan başlangıcı olan Ramazan Bayramı 12 Nisan’da bitecektir. Bayram namazıyla başlayacak olan Ramazan Bayramı için bayram namazı saatleri merak edilmektedir.

Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçeleri bayram namazını 06.38’de kılacak - 1. Resim

ESKİŞEHİR İLİNİN ODUNPAZARI VE TEPEBAŞI İLÇELERİ NE ZAMAN BAYRAM NAMAZI KILACAK?

“Oruç tutan, namaz kılan kimse, mükafatını kıyamette aklı kadar alır.”

Günahları yakıp erittiği için Ramazan denilen bu ayın son günleri bitmek üzere ve o en önemli gün olan Ramazan Bayramı gelmektedir. Müslüman vatandaşların Ramazan Bayramı’nı karşılamak için kılacakları bayram namazı saati Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçesinde 06.38’de kılınacaktır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...