Tgrt Haber

Gaddar dizisi Enver gerçekte kim, adı nedir? Alper Çankaya kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2024 13:51 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 13:57
Gaddar dizisi Enver gerçekte kim, adı nedir? Alper Çankaya kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
,Alper Çankaya

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinde yer alan Enver karakterinin gerçekte kim olduğu merak konusu oldu. İzleyiciler ise Gaddar dizisi Enver gerçekte kim, adı nedir? Alper Çankaya kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? sorularını araştırmaya başladı.

Çağatay Ulusoy'un başrolünde oynadığı Gaddar dizisinde yer alan Enver karakteri sevilerek takip edilirken karakterin gerçekte kim olduğu da araştırıldı. Arama motorlarında Gaddar dizisi Enver gerçekte kim, adı nedir? Alper Çankaya kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? soruları araştırılıyor.

GADDAR DİZİSİ ENVER GERÇEKTE KİM?

Enver karakterini Alper Çankaya canlandırmaktadır. Enver karakteri babası Ekber tarafından ezilmiştir ve Yağmur'a aşıktır.

ALPER ÇANKAYA KİMDİR?

1990 yılında Tekirdağ'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 2015 ve 2017 aralığında Bilkent Çocuk Tiyatrosu'nda eğitmenlik ve reji asistanlığı görevlerini yapmıştır. Vatanım Sensin,  Söz Senettir, Çukur, Baba, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?, Cam Perde gibi projelerde yer aldı.

GADDAR DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Dizide yer alan isimler şöyle:

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer alıyor. Gaddar dizisi oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...