Tgrt Haber

Gaddar Leyla kim, gerçek adı nedir? Gaddar dizisinde Leyla karakteri dizide dikkatleri topladı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
09 Mart 2024 13:06 - Güncelleme : 11 Mart 2024 09:36
Gaddar Leyla kim, gerçek adı nedir? Gaddar dizisinde Leyla karakteri dizide dikkatleri topladı
Buse Meral, Gaddar Dizisi, Çağatay Ulusoy

Now Tv ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinde yer alan Leyla karakterinin gerçekte kim olduğu merak edilenler arasında yer aldı. Sevilerek takip edilen dizide yer alan Leyla kim, gerçekte adı nedir? İşte detaylar...

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisinde yer alan Leyla karakterini gerçekte kimin canlandırdığı merak konusu oldu. Yakından takip edilen Gaddar dizisi yayınlandığı ilk günden beri sevilerek takip ediliyor. Arama motorlarında ise Gaddar dizisinin Leyla karakteri kim, adı ne soruları araştırıldı.

GADDAR DİZİSİNDE LEYLA KARAKTERİNİ KİM OYNUYOR?

NOW TV ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinde yer alan Leyla karakterini Buse Meral oynamaktadır. 

BUSE MERAL KİMDİR?

1999 senesinde dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alan Buse Meral ilk deneyimini “Ege’nin Hamsisi” ile yaşadı. Buse Meral, “Gülperi”, “Bizim Hikaye”, “Tek Yürek”, “Elimi Bırakma”, “Ex Aşkım”, “Uyanış: Büyük Selçuklu”, “Destan”, “Baba” ve “Vermem Seni Ellere” gibi projelerde de yer almıştır.

Gaddar dizisinde Leyla karakterini Buse Meral oynuyor - 1. Resim

GADDAR DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Dizide yer alan isimler şöyle:

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer alıyor. Gaddar dizisi oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...