Tgrt Haber

Hüseyin Yücel'in eşi Nurşah Adalı'nın hayatı ve biyografisi

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2024 13:54 - Güncelleme : 05 Mart 2024 13:59
Hüseyin Yücel'in eşi Nurşah Adalı'nın hayatı ve biyografisi
,Beşiktaş

Beşiktaş'ın 2. başkanı olan Hüseyin Yücel, Nurşah Adalı ile evlendi. Çiftin İstanbul'da yapılan düğününde Beşiktaş'ın bilindik isimleri de yer aldı. Merak edilenler arasında ise Nurşah Adalı'nın kim ve kaç yaşında olduğu araştırıldı. İşte Nurşah Adalı'nın hayatı...

Beşiktaş'ın 2. başkanı Hüseyin Yücel, İstanbul'da yapılan düğün ile dünya evine girdi. Eşi olan Nurşah Adalı'nın kim olduğu da araştırılıyor. Vatandaşların merak ettikleri arasında ise Nurşah Adalı'nın kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor.

HÜSEYİN YÜCEL'İN EŞİ KİMDİR?

Hüseyin Yücel, Nurşah Adalı ile dünya evine girdi.

NURŞAH ADALI KİMDİR?

Hüseyin Yücel'in eşi Nurşah Adalı'nın hayatı hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. Çift, İstanbul'da yapılan düğün ile dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitleri ise Ümit Tokcan ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat oldu.

Hüseyin Yücel'in eşi Nurşah Adalı'nın hayatı ve biyografisi - 1. Resim

HÜSEYİN YÜCEL KİMDİR?

Yücel, 11 Ağustos 1982 yılında dünyaya gelen iş insanı ve spor yöneticisidir. Basketbol Süper Ligi ekibi Bahçeşehir Koleji SK'nin kurucusu ve ilk başkanıdır. Yücel, Beşiktaş JK ikinci başkanıdır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...