Tgrt Haber

İYİ Parti Genel Başkan adayı olan Günay Kodaz hakkında

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
05 Nisan 2024 09:51 - Güncelleme : 05 Nisan 2024 09:52
İYİ Parti Genel Başkan adayı olan Günay Kodaz hakkında

31 Mart yerel seçimlerinin ardından İYİ Parti'de olağanüstü kurultay kararı alındı. Genel Başkanlık için aday olan isimler arasında olan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz'ın kim olduğu ve kaç yaşında olduğu da araştırıldı. Hayatı ve biyografisi...

Kodaz, yerel seçimde başarısız sonuç alan İYİ Parti için Genel Başkan adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. 

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi olan isim, Kahramanmaraş'ta dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Elbistan'a bağlı olan İğde'de tamamlarken, lise eğitimini Çorum Sağlık Meslek Lisesi'nde bitirdi.

Üniversite eğitimini ise Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. MEB'e bağlı olarak tarih öğretmeni görevi yaptı ardından avukat olarak mesleğini devam ettirmektedir. 

Kodaz aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü bitirdi. 

İYİ Parti Genel Başkan adayı olan Günay Kodaz hakkında - 1. Resim

Genel Başkanlık görevine aday olduğunu ise sosyal medya hesabından şu ifadeler ile duyurdu:

"İYİ Partimizin Olağanüstü Kurultay kararı aldığını Sn. Akşener ilan etmiştir. Yapılacağı açıklanan olağanüstü kurultayımızda iyi parti genel başkanlığına aday olduğumu kamuoyu ile saygıyla paylaşırım.

Av.Arb. Günay Kodaz

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...