Tgrt Haber

Kirli Sepeti Alaz kimdir? Bertan Asllani kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Eylül 2023 15:04 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 15:04
Kirli Sepeti Alaz kimdir? Bertan Asllani kaç yaşında?
dizi,oyuncu

Son olarak Yabani dizisiyle ekranda olan Bertan Asllani’nin hayatı merak ediliyor. Yabani dizisinde sürekli problem çıkaran Alaz karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu, rol aldığı diziler ve müzik geçmişi ilgi görüyor.

Başrolünde Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas gibi isimlerin yer aldığı Yabani dizisi 3. Bölümle en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Diziye kötü karakteri üstlenen Alaz karakteri, izleyiciler tarafından araştırılıyor.

YABANİ DİZİSİ ALAZ KİMDİR?

Kibirli olan Alaz, ailesinin şımartması sonucunda da sürekli problem çıkaran birine dönüştü. Yıllar önce kaçırılan abisinin de eve gelmesiyle yaptığı kötülüklerin sınırı da kalmayan Alaz, yeni planlarını ortaya çıkaracak. Yabani dizisinde Alaz karakterini Berkan Asllani oynuyor.

Yabani dizisi oyuncusu

BERKAN ASLLANİ KİMDİR?

 3 Temmuz 1990 tarihinde Makedonya’nın Üsküp kentinde doğan Bekan Asllani, ilk olarak 12 yaşındayken kendi stüdyosunu kurarak, müzik yapmaya başladı. Asllani, televizyon dizilerine ilk olarak Pis Yedili dizisiyle başladı. Daha sonra peş peşe Göç Zamanı, Kimse Bilmez, Öğrenci Evi gibi yapımlarda da yer aldı. 2018 yılında Aynur Aydın’ın Salla adlı video klibinin ve 2019 yılında da Kimse Bilmez adlı televizyon dizisinin müziklerini yaptı.

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...