Tgrt Haber

Kızıl Goncalar Naim Tezel karakterini kim canlandırıyor? Mert Turak kimdir, kaç yaşında?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 17:28 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 17:33
Kızıl Goncalar Naim Tezel karakterini kim canlandırıyor? Mert Turak kimdir, kaç yaşında?
,

Fox Tv’nin 18 Aralık 2023 tarihinde ilk bölümüyle izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen Kızıl Goncalar dizisinin oyuncularından olan dizideki ismiyle Naim Tezel (Mert Turak) hakkında merak edilenler haberimizde.

Kızıl Goncalar oyuncularından olan Mert Turak’ın yapmış olduğu projeler arasında sonuncu olan ve izleyiciyi televizyon karşısında kilitleyen dizideki karakteriyle harika işler yapan oyuncu Turak hakkında bilmedikleriniz… İşte, detaylar…

KIZIL GONCALAR NAİM TEZEL KİMDİR?

Naim Tezel, Meryem’in kocası ve Zeynep’in babasıdır. Hiçbir zaman doğru düzgün bir işsahibi olmamış, liyakat istemeyen geçici işlerde serbest bir şekilde çalışmış, Meryem gibi bir güzel hanımefendinin de kıymetini bilememiş, hep küçük hesapların peşinde olan, geçmişte işlediği günahları ile hesaplaşmaya çalışan bir adamdır. 

MERT TURAK KİMDİR?

Mert Turak, Kızıl Goncalar oyuncuları arasında yer alan 29 Mart 1980’de İzmir’dedoğmuştur. 2023 yılında 43 yaşının içinde olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2020 yılında Birgül Kurtçu ile evlenen oyuncu daha önce Kuruluş Osman, Yeşil Deniz gibi yapımlarda rol almıştır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...