Tgrt Haber

Kıvanç Tatlıtuğ "Kral Kaybederse" dizisinde mi oynayacak? "Kral Kaybederse" dizisinin konusu nedir?

21 Şubat 2022 16:36 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 17:34
Gülseren Budayıcoğlu'nun romanından uyarlanacak "Kral Kaybederse" dizisi için hazırlıklar başladı.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanacak "Kral Kaybederse" dizisi için görüşmeler devam ederken; 2022 yılı içerisinde izleyici ile buluşacağı ifade edilen dizinin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in paylaşacağı iddia ediliyor. OMG Pictures'ın yapımcılığını üstleneceği "Kral Kaybederse" dizisinin konusu ve diziye dair merak edilenler haberimizde...

Gülseren Budayıcoğlu'nun romanından uyarlanacak "Kral Kaybederse" dizisi için hazırlıklar başladı.

Kral Kaybederse dizisi, Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde oynayacağı iddiaları ile gündeme geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanacak diziye dair araştırmalar devam ederken; Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız gibi uyarlama dizilere rakip olacak yeni dizi "Kral Kaybederse" konusu, oyuncuları ve dizinin yayın tarihi merak edilenler arasında yerini aldı. İşte, diziye dair ayrıntılar...

KIVANÇ TATLITUĞ "KRAL KAYBEDERSE" DİZİSİNDE Mİ OYNAYACAK?

Kral Kaybederse dizisinin başrolü olacak "Kenan" karakteri, senaryo gereği zorlu bir karakter olduğundan, bu rolü canlandıracak kişi oldukça önem taşıyor. Bu rol için Kıvanç Tatlıtuğ ve İbrahim Çelikkol’un adı geçerken; Kıvanç Tatlıtuğ’un diziye sıcak baktığı öğrenilince, çekim hazırlıklarına başlanacak dizinin kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ'un yer alacağı iddiaları güçlendi. 

Konuya dair yapılacak açıklamalarına ardından, haberimiz güncellenecektir. 

Kıvanç Tatlıtuğ "Kral Kaybederse" dizisinde mi oynayacak? "Kral Kaybederse" dizisinin konusu nedir?

"KRAL KAYBEDERSE" KONUSU NEDİR?

Kral Kaybederse dizisinin senaryosu, Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanacağı için ilişkide bağımlılık ve narsistik kişilik bozukluğunun çocukluk temellerini ortaya döken konu ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Gerçek karakterler ve yaşanmış hayat hikayelerinden yola çıkan Kral Kaybederse dizisi, "Kenan" karakterinin iyi görünümlü, narsist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne dek karakterini şekillendiren şartları anlatacak.

Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde bulunca, çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk eder ve Kenan için her şey yeniden başlar...

KRAL KAYBEDERSE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

11 yıl önce izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde başrolü paylaşan "Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra Kral Kaybederse dizisinde bir araya gelecek" iddiası gündemde yerini aldı. Bihter ve Behlül karakterleri ile hafızalara kazınan başarılı iki oyuncunun aynı projede yer alma ihtimali izleyicileri heyecanlandırırken; yapım şirketi konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmadı. 

Dizinin oyuncu görüşmeleri devam ederken; yapılacak açıklamaların ardından diziye dair gelişmeler haberimizde yer alacak. 

Kıvanç Tatlıtuğ "Kral Kaybederse" dizisinde mi oynayacak? "Kral Kaybederse" dizisinin konusu nedir?

KRAL KAYBEDERSE HANGİ KANALDA, NE ZAMAN YAYINLANACAK?

OGM Pictures yapım şirketi, Kral Kaybederse dizisi için Star TV ile anlaştığı ve kanalın iddialı olmasını beklediği projeyi yeni yayın dönemi için hazırladığı öğrenildi. Yapılacak açıklamaların ardından, Kral Kaybederse dizisinin yayın tarihi haberimizde yer alacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...