Tgrt Haber

Kuruluş Osman'da Bizans Celladı İmren Tegin karakterini oynayan Taner Rumeli'nin hayatı ve biyografisi

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2024 22:16 - Güncelleme : 06 Mart 2024 22:29
Kuruluş Osman'da Bizans Celladı İmren Tegin karakterini oynayan Taner Rumeli'nin hayatı ve biyografisi

İmren Tegin kimdir? | ATV ekranlarında yer alan Kuruluş Osman dizisine dahil olan Taner Rumeli, Bizans Celladı İmren Tegin karakterini oynamaktadır. Dizinin seyircilerinin gündeminde ise Bizans Celladı İmren Tegin karakterini oynayan Taner Rumeli'nin kim olduğu yer alırken İmren Tegin tarihte var mı, kimdi sorular da aratıldı. İşte Taner Rumeli'nin hayatı ve biyografisi!

Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinde yer alan Taner Rumeli'nin kim olduğu merak edildi. Çarşamba günleri ekrana gelen Kuruluş Osman dizisine dahil olan Bizans Celladı İmren Tegin karakterinin gerçekte kim olduğu da merak konusu oldu. Peki, Taner Rumeli kimdir?

BİZANS CELLADI İMREN TEGİN KARAKTERİNİ KİM OYNUYOR?

Kuruluş Osman dizisinde yer alan Bizans Celladı İmren Tegin karakterini Taner Rumeli oynamaktadır.

TANER RUMELİ KİMDİR?

8 Nisan 1985 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olan Rumeli, Bizim Evin Halleri dizisi ile tanınmıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki, İnadına Aşk gibi projelerde yer alan Taner Rumeli, Öyle ya da Böyle projesinde de yer almıştır.

Kuruluş Osman'da Bizans Celladı İmren Tegin karakterini oynayan Taner Rumeli'nin hayatı ve biyografisi - 1. Resim

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Bey, Mirza Bahattin Doğan, Gökhan Atalay, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Deniz Hamzaoğlu, Berk Erçer, Sevil Akı, Emre Dinler, Ömer Faruk Aran, Leyla Kırşan, Rıdvan Aybars Düzey, Belgin Şimşek, Begüm Çağla Taşkın, Fatih Ayhan, Alpaslan Özmol, Tezhan Tezcan, Murat İnce, Selim Makaraoğlu.

KURULUŞ OSMAN SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Kuruluş Osman dizisi, ATV ekranlarında Çarşamba günleri 20.00'da yayınlanmaktadır. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...