Tgrt Haber

Mogan Enerji halka arz sonuçlarına göre 7 Mart'ta borsada işlem görmeye başlayacak

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2024 10:28 - Güncelleme : 06 Mart 2024 11:34
Mogan Enerji halka arz sonuçlarına göre 7 Mart'ta borsada işlem görmeye başlayacak
Borsa

Mogan Enerji halka arzının ne zaman işlem göreceği merak konusu olmuştu. Halka arz ile yakından ilgilenen vatandaşlar 11,33 TL'den halka arz olan Mogan Enerji halka arzının sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. Halka arz sonuçlarının açıklanmasıyla beraber borsada işlem göreceği tarih belli oldu.

Mogan Enerji halka arzının sonuçları KAP'ta yayınlandı. 11,33 TL'den halka arz olan Mogan Enerji'nin ne zaman borsada işlem göreceği araştırılanlar arasında yer aldı. Eşit dağıtım yapacak olan halka arzın sonuçlarının açıklanmasıyla beraber detaylar da netleşti. İşte Mogan Enerji halka arzına dair bilgiler...

MOGAN ENERJİ HALKA ARZ NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Halka arz, 7 Mart'ta Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. 

Mogan Enerji halka arz sonuçlarına göre 7 Mart'ta borsada işlem görmeye başlayacak - 1. Resim

MOGAN ENERJİ HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Mogan Enerji halka arzının sonuçları açıklandı. İşte sonuçlar:

"Mogan Enerji Yatırım Holding A.Ş.’nin (“Şirket”) paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, 28-29 Şubat-1 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. Şirket’in 1 TL nominal değerli payları 11,33 TL fiyattan halka arz edilmiş olup, 262.635.000 TL nominal değerli payların satışı sonucunda halka arz büyüklüğü 2.975.654.550 TL olarak gerçekleşmiştir. Halka arzda,  Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar’a tahsis edilen payların 1,47 katı ve  Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar’a tahsis edilen payların 13,77 katı talep toplanmıştır.

Böylece, halka arzda planlanan tahsisatın toplam 3,93 katı talep toplanmıştır. Halka arz sonucunda, 3.502.171 adedi Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar, 212 adedi Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar olmak üzere, toplam 3.502.383 yatırımcının talebi karşılanacak şekilde dağıtım yapılmıştır. Halka arz fiyatı üzerinden yatırımcı grubu bazında talep ve dağıtım bilgisi aşağıdaki tabloda yer almaktadır."

Mogan Enerji halka arz sonuçlarına göre 7 Mart'ta borsada işlem görmeye başlayacak - 2. Resim

MOGAN ENERJİ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Mogan Enerji Yatırım Holding A.Ş. halka arzı katılım endeksine uygun değildir. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...