Tgrt Haber

MSÜ'ye kaç kişi girdi 2024? Bu sene MSÜ sınavına kaç bin kişi giriyor?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
21 Mart 2024 11:16 - Güncelleme : 21 Mart 2024 11:22
MSÜ'ye kaç kişi girdi 2024? Bu sene MSÜ sınavına kaç bin kişi giriyor?

MSÜ sınav sonuçları 21 Mart günü açıklandı. ÖSYM tarafından açıklanan sonuçların ardından ise bu sene MSÜ sınavına kaç kişinin katıldığı yer aldı. Adaylar sonuçların duyurulmasının ardından 2024 yılında MSÜ sınavına kaç kişi girdiğini araştırıyor. Bu sene sınava 736 bin 894 kişi başvuruda bulundu. Detaylar...

Milli Savunma Üniversitesi sınav sonuçları bugün duyuruldu. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ise adaylar sınava kaç bin kişinin girdiğini araştırmaya başladı. 2024 yılında MSÜ sınavına 736 bin 894 kişi başvuruda bulunurken resmi olarak kaç kişinin katıldığı henüz açıklanmadı. MSÜ hakkında bilgiler...

MSÜ'YE KAÇ KİŞİ GİRDİ 2024?

2024 yılında MSÜ sınavına kaç bin kişinin katıldığı henüz resmi bir açıklama ile açıklanmadı fakat bu sene sınava 736 bin 894 kişi başvuruda bulundu. Kaç kişinin katıldığına dair açıklama gelmesinin ardından detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

MSÜ sınavının sonuçları 21 Mart günü erişime açıldı. Sonuçları öğrenmek isteyen adaylar ÖSYM ais sitesinden sonuçlara erişebiliyor.

MSÜ'ye kaç kişi girdi 2024? Bu sene MSÜ sınavına kaç bin kişi giriyor? - 1. Resim

MSÜ SONUÇLARA NEREDEN BAKILIR?

Sınava giren adaylar bugün sonuçların açıklanmasının ardından sonuçlarını kontrol edebildi. Sınav sonuçlarına https://sonuc.osym.gov.tr/ sitesi üzerinden erişebiliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...