Tgrt Haber

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim’den ayrıldı mı? Nur Yerlitaş’ın yeni programı ne?

15 Şubat 2017 15:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55
Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim’den ayrıldı mı? Nur Yerlitaş’ın yeni programı ne?
nur yerlitaş, nurella, işte benim stilim

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim’den ayrıldı mı merak ediliyor. Nur Yerlitaş’ın yeni programı ne sorusunun cevabı haberimizde. Nur Yerlitaş ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için derledik.

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim’den ayrıldı mı sorusunun cevabı haberimizde. Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. TV8’de yayınlanan İşte Benim Stilim jürisi Nur Yerlitaş, yeni bir programla ekranlara gelecek. Moda programı ile izleyeceğimiz Nurella lakaplı Nur Yerlitaş’ın program tarihi henüz belli değil. Nur Yerlitaş 11 Ağustos 1955 İstanbul Vefa doğumludur. Anne tarafından Arap, baba tarafından Laz asıllıdır. 1980lerde Paris’ten getirdiği kıyafetleri İstanbul’da satarak modaya başlamıştır.

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim’den ayrıldı mı? Nur Yerlitaş’ın yeni programı ne?

İŞTE BENİM STİLİM

İşte Benim Stilim, Production House tarafından yapılan moda yarışması programı. Öykü Serter tarafından sunulan yarışmanın jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Ivana Sert ve sadece eleme geceleri olmak üzere Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz bulunmaktadır. Yarışma formatına göre eleme geceleri bir konuk jüri ile yapılır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...