Tgrt Haber

Nurlana Mammadova: Medikal estetik uygulamaları oldukça fazla

12 Eylül 2022 15:22 - Güncelleme : 12 Eylül 2022 15:29
Nurlana Mammadova: Medikal estetik uygulamaları oldukça fazla
estetik

Farklı medikal estetik uygulamalar ile ilgili çalışmalarda bulunan ve gerçekleştirdiği uygulamalarla dikkatleri üzerine çeken Dr. Nurlana Mammadova, medikal estetik uygulamaların bir hayli fazla olduğunu belirtti.

Cerrahi olmayan uygulamaların özellikle kadınlar tarafından sıklıkla tercih edildiğini belirten Mammadova, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Medikal estetik uygulamaları, cerrahi müdahale gerektirmeyen uygulamalar. Bu nedenle ameliyattan korkan, ameliyat istemeyen pek çok kadın, bu tür uygulamalara yönelim gösteriyor. Dudak şekillendirme, botoks, Jawline, yanak dolgusu, gıdı eritme başta olmak üzere birçok medikal estetik uygulaması; farklı amaçlarla tercih ediliyor.”

Son zamanlarda bu tür uygulamalara yönelimin arttığını belirten Nurlana Mammadova, konuyla ilgili açıklamalarında bu husus üzerinde durdu: “Biliyorsunuz yaşın ilerlemesi, özellikle yüzdeki kırışıklık gibi yaşlılığı belirten deformasyonların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu durum, özellikle kadınların çok daha genç bir vücut yapısına ulaşabilmek için bu tür uygulamalara yönelim göstermesini olanaklı hale getiriyor. Medikal estetik uygulamaların yapılış amacı farklı olsa da son zamanlarda özellikle bu tür nedenlerden dolayı estetik uygulamalara yönelimin arttığını söyleyebilirim.”

Nurlana Mammadova: Medikal estetik uygulamaları oldukça fazla

Cerrahi Olmayan Uygulamalar, Özellikle Kadınlar Tarafından Çok Daha Fazla Tercih Ediliyor

Kadınların her zaman estetik ve güzel bir görünüm arzuladıklarını, bunun için geçmişten günümüze farklı uygulamalara yönelim gösterdiklerini belirten Nurlana Mammadova, konuyla ilgili açıklamalarında kadınların tercih ettikleri medikal estetik uygulamalarından bahsetti: “Dudak şekillendirme, kadınların sıklıkla tercih ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Zaman içinde dudakta sarkmaların meydana gelmesi ya da dudak renginin gitmesi; yorgun bir yüz görüntüsünün oluşmasına neden oluyor. Ben de dudak şekillendirme uygulamalarında kendi geliştirdiğim yöntem üzerinden çalışmalarda bulunuyorum. Bunun yanı sıra burun dikleştirme ve botoks uygulamaları da sıklıkla tercih ediliyor.”

Yaş İlerledikçe Medikal Estetik Uygulamalara Yönelim de Artıyor

“Yaş ilerledikçe medikal estetik uygulamalara talep arttı.” diyen Nurlana Mammadova, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Yaşın ilerlemesi, özellikle kadınların genç ve güzel görünme isteklerinin çok daha fazla artmasına neden oluyor. Dolayısıyla yaş ilerledikçe özellikle botoks gibi uygulamalara yönelim de artıyor. Ayrıca kaş pudralama, micbroblading gibi uygulamaların her yaştan kadın tarafından tercih edilebildiğini belirtmek mümkün.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...