Tgrt Haber

OBA MARKANA KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU, SATIN ALMAK HELAL Mİ? Oba Makarna halk arz hissesi alınır mı?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 09:15 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 10:06
OBA MARKANA KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU, SATIN ALMAK HELAL Mİ? Oba Makarna halk arz hissesi alınır mı?
Oba Makarna

OBAMS hisse koduyla halka arz olan Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş.'nin detayları merak ediliyor. Halka arz ile ilgilenen vatandaşlar Oba Makarna halka arzının katılım endeksine uygun olup olmadığını araştırmakta. 22-23 Şubat tarihlerinde halka arz olacak olan OBAMS halka arzı katılım endeksine uygun mu? İşte Oba Makarna'ya dair merak edilenler...

39,24 TL'den halka arz olacak olan Oba Makarnacılık halka arzına ilgi arttı. Halka arz ile yakından ilgilenen vatandaşlar ise OBAMS hisse katılım endeksine uygun mu sorusuna cevap aramakta. Eşit dağıtım yapacak olan Oba Makarnacılık hakkında bilgiler...

OBA MAKARNACILIK KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

OBAMS hisse koduyla halka arz olacak olan Oba Makarnacılık katılım endeksine uygundur.

OBAMS HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

OBA Makarnacılık halka arzının halka arz sonuçları henüz açıklanmadı.

OBA MAKARNACILIK NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

22-23 Şubat tarihlerinde halka arz olacak olan OBAMS halka arzının talep toplama işlemlerinin bitmesinin ardından borsada işlem görmesi bekleniyor. 

Oba Makarna halka arz katılım endeksine uygun mu? - 1. Resim

OBA MAKARNACILIK HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

OBA Makarnacılık halka arzını satın almak isteyen vatandaşlar Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. (Lider), Ünlü Menkul Değerler A.Ş. (Lider), Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Lider), QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Lider) aracılığıyla satın alabilecek.

OBAMS HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ NEDİR?

Oba Makarnacılık halka arzının büyüklüğü 3.780.238.178 TL olarak açıklandı. Halka arz açıklık oranı ise %20,1 olarak belirlendi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...