Tgrt Haber

ÖĞRETMEN ALIMI ATAMALARI CANLI İZLE! Bakan Yusuf Tekin son dakika öğretmen atamaları takvimini ve branş dağılımını açıklıyor

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
07 May 2024 09:24 - Güncelleme : 07 May 2024 09:36
ÖĞRETMEN ALIMI ATAMALARI CANLI İZLE! Bakan Yusuf Tekin son dakika öğretmen atamaları takvimini ve branş dağılımını açıklıyor

Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer akan atamaların başvuru tarihi açıklanırken adaylar Yusuf Tekin'in açıklamalarını canlı olarak takip etmek istiyor.

Birçok vatandaşın gözü bugün açıklanacak olan öğretmen atamalarında. Yusuf Tekin tarafından açıklanması beklenen başvuru tarihi ne zaman merak edilirken heyecanla bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanı atamaların başvuru tarihini ve detaylarını açıklıyor.

7 Mayıs günü atamalarda branş dağılımı ve kontenjan ve başvuru takvimini belli olacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, geçtiğimiz günlerde konu ile ilişkin şu açıklamayı yapmıştı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantı ardından yaptığı açıklama şöyle olmuştu:

"Milli Eğitim Bakanımız, Hazine Bakanımız ve ekonomi kurmaylarımız bir kez daha görüşecek ve öğretmen adaylarımızı bilgilendireceğiz. Bakanlığımız süreci yarın paylaşacaktır. Fazla zaman kaybına tahammülümüz yok, kısa zamanda atamayı da bakanımız açıklayacaktır."

Geçtiğimiz sene 45 bin kişinin atamasında 7 bin 878 kontenjan sınıf öğretmenliği, 3 bin 604 rehberlik, 3 bin 269 okul öncesi öğretmenliği, 2 bin 656 ilköğretim matematik ve 2 bin 604 din kültürü ve ahlâk bilgisi dağılımı yapılmıştı.

Yusuf Tekin'in atamalarla ilgili açıklamasını canlı izlemek için  BURAYA tıklayabilirsiniz.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...