Tgrt Haber

Pazar günü dövizciler açık mı? Döviz büroları kaça kadar açık, hafta sonu açık mı? 2024 Döviz büroları çalışma saatleri

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
25 Şubat 2024 15:59 - Güncelleme : 25 Şubat 2024 16:01
Pazar günü dövizciler açık mı? Döviz büroları kaça kadar açık, hafta sonu açık mı? 2024 Döviz büroları çalışma saatleri

Pazar günü dövizciler açık mı? Döviz büroları kaça kadar açık, hafta sonu açık mı? Döviz bürolarının çalışma saatleri ve hafta sonu açık olup olmadığı merak konusu! İşte detaylar...

Döviz bürolarının çalışma saatleri​ ve hafta sonu​ açık olup olmadığı merak konusu! İşte detaylar...

DÖVİZ BÜROLARI HAFTA SONU AÇIK MI?

Döviz bürolarının çalışma saatleri, özellikle hafta sonları vatandaşlar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Cumartesi ve pazar günleri döviz bürolarının açık olup olmadığı, para değişimi yapmak isteyenlerin önemli bir sorusu haline geliyor.

Pazar günü dövizciler açık mı? Döviz büroları kaça kadar açık, hafta sonu açık mı? 2024 Döviz büroları çalışma saatleri - 1. Resim

DÖVİZ BÜROLARININ ÇALIŞMA SAATLERİ

Ülkemizde hizmet vermekte olan döviz büroları sabah saat 09:00'da hizmet vermeye başlarlar ve akşam saat 19:00 ile 20:00 saatleri arasında kapanırlar. Bu saatler, özel sektörde hizmet veren kurumlar olmalarından kaynaklanmaktadır. Ancak akşam 20:00'den sonra döviz büroları kapalıdır ve bu saatte işlem yapılamaz. Sabahları, piyasaların açılmasıyla birlikte Merkez Bankası ile beraber açılan döviz büroları, anlık döviz kurlarının belirlenmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...