Tgrt Haber

Rami Kütüphanesi bayramda kapalı olacak

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
10 Nisan 2024 18:48 - Güncelleme : 10 Nisan 2024 18:49
Rami Kütüphanesi bayramda kapalı olacak

Ramazan Bayramı tatilini kütüphanede ders çalışarak geçirmek isteyen öğrenciler kütüphanelerin kapalı olup olmadığını araştırıyor. Özellikle "Rami Kütüphanesi bayramda açık mı?" sorusunun cevabı merak ediliyor. Detaylar, haberimizde...

Ders çalışmak isteyen öğrencilerin en çok tercih ettiği yerlerden biri olan Rami Kütüphanesi'nin Ramazan Bayramı'nda açık olup olmayacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ramazan Bayramı'nda Rami Kütüphanesi kapalı olacak. İşte, detaylar...

RAMİ KÜTÜPHANESİ BAYRAMDA AÇIK MI?

Rami Kütüphanesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada Ramazan Bayramı tatili nedeniyle kütüphanenin 9 Nisan saat 19.00'dan 13 Nisan saat 8.30'a kadar hizmet vermeyeceği belirtildi.

13 ve 14 Nisan tarihlerinde ise B Koridoru, Beyazıt Araştırma Salonu (Sadece yüksek lisans öğrencileri için ve depo bölümü kapalı olacak şekilde), F2 7/24 Salonu, 0-6 Bebek Kütüphanesi ve 6-14 Çocuk Salonu'nun ziyaretçilere açık olacağı ifade edildi.  

Rami Kütüphanesi bayramda kapalı olacak - 1. Resim

RAMİ KÜTÜPHANESİNE GİRİŞ ÜCRETLİ Mİ?

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı olan kütüphaneye girişler ücretsizdir. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...