Tgrt Haber

Şahane Hayatım'da Şebnem karakterini Hilal Altınbilek oynuyor

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
09 Mart 2024 12:06 - Güncelleme : 09 Mart 2024 12:12
Şahane Hayatım'da Şebnem karakterini Hilal Altınbilek oynuyor
Şahane Hayatım, Şebnem, Hilal Altınbilek

Now Tv ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım dizisinin başrolünde yer alan Şebnem karakterinin gerçekte kim olduğu merak konusu oldu. Çarşamba günleri ekranlara gelen dizi ile ilgili merak edilenler arasında ise Şahane Hayatım'da Şebnem kim, adı ne soruları yer aldı.

Son zamanlarda sevilerek takip edilen Şahane Hayatım dizisinde yer alan Şebnem karakterini kimin oynadığı merak edilmişti. Çarşamba günleri Now TV ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım dizisinde yer alan Şebnem karakterini kim oynuyor?

ŞAHANE HAYATIM ŞEBNEM KİMDİR?

Şebnem karakterini Hilal Altınbilek oynamaktadır.

Şahane Hayatım'da Şebnem karakterini Hilal Altınbilek oynuyor - 1. Resim

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

11 Şubat 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafından Yugoslavya göçmeni kökenli olan Altınbilek, Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okuduğu zamanlarda oyunculuğa başladı. Bir güzellik yarışmasında ilk 5’e girdi ve fotomodel oldu.  Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk deneyimini 2011 yılında Now'da yayımlanan Derin Sular isimli dizide yaşadı. Bir Zamanlar Çukurova adlı televizyon dizisinde Züleyha Yaman'ı canlandıran Altınbilek, Şahane Hayatım dizisinde rol almaktadır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...