Tgrt Haber

Sandık Kokusu’nda yer alan Hülya karakterini Feri Baycu Güler oynuyor

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
24 Nisan 2024 22:49 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 23:23
Sandık Kokusu’nda yer alan Hülya karakterini Feri Baycu Güler oynuyor

Demet Akbağ, Levent Can ve Özge Özpirinççi gibi başarılı isimlerin yer aldığı diziye Feri Baycu Güler dahil oldu. Seyirciler ise Hülya karakterini kimin oynadığı araştırmaya başladı.

Show Tv ekranlarında yayınlanan dizinin izleyicileri yeni oyuncuların kim olduklarını araştırmaya devam ederken Hülya karakteri dikkatleri üzerine çekti. 

Karakteri, Feri Baycu Güler oynamaktadır.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başarılı oyuncu dizide çiçekçi dükkanı olan biri olarak yer alacak. Dizinin 12 Haziran'da final yapması da beklenenler arasında yer alıyor. 

1976 yılında İstanbul'da doğan Güler, İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı ve 2012 senesinde Aşkın Halleri ile ekranlarda karşımıza çıktı. 

Altınsoylar, Çifte Saadet ve Erkenci Kuş dizilerinde de yer alan isim Mamart Tiyatro’nun genel sanat yönetmenliğini yapıyor.

Sandık Kokusu’nda yer alan Hülya karakterini Feri Baycu Güler oynuyor - 1. Resim

Çarşamba günleri ekranlara gelen dizide yer alan oyuncular şöyle:

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Uğur Yücel,Metin Akdülger ve Necip Memili.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...