Tgrt Haber

Survivor Merve'ye ne oldu, durumu nasıl? Survivor'da üzücü sakatlık!

06 May 2022 09:06 - Güncelleme : 06 May 2022 09:12
Survivor Merve'ye ne oldu, durumu nasıl? Survivor'da üzücü sakatlık!

Survivor dokunulmazlık oyununa Merve Aydın'ın sakatlandığı anlar damga vurdu. Dün akşam ekranlara gelen dokunulmazlık oyununda yarışma esnasında ters hareket yapan Merve Aydın bir anda yere yığıldı. Aşil tendonunun koptuğu belirtilen Merve Aydın’ın sağlık durumu ve yarışmadaki konumu merak ediliyor. Peki Survivor Merve'ye ne oldu, durumu nasıl? Survivor Merve yarışmaya devam edecek mi? İşte merak edilenler…

Survivor 2022 All Star yeni bölüm dokunulmazlık oyununda Merve Aydın'ın yaşadığı sakatlık geceye damga vurdu. Kıran kırana yaşanan mücadelelerin yaşandığı Survivor'da, yarışmacıların programdaki kaderini belirleyen dokunulmazlık oyunu esnasında Kırmızı takımından Merve'nin Nisa ile yarışırken bir anda yere yığılması herkesi üzdü. Peki Survivor Merve'ye ne oldu, durumu nasıl? Survivor Merve yarışmaya devam edecek mi? İşte detaylar...

MERVE AYDIN HASTANEYE KALDIRILDI

Nefes kesen mücadele sırasında Nisa ile eşleşen Merve Aydın, parkurda yaptığı ters bir hareket sonrasında bir anda yere yığıldı ve 'Aşilim koptu' diye çığlıklar atmaya başladı. İki takımdan da yarışmacılar Aydın'ın yanına koştu. Doktorların müdahalesi sırasında ise Merve'nin yanı sıra diğer yarışmacılar da gözyaşları içinde kaldı.

Survivor Merve'ye ne oldu, durumu nasıl? Survivor'da üzücü sakatlık!

Survivor'ın 96. yeni bölüm dokunulmazlık oyununda Nisa ile yarışan Merve Aydın sakatlık geçirdi. Yere yığıldı anlarda "Bitti... Anne sana söz verdim. Anne ne olursun anne..." diyerek ağlayan Merve Aydın'ın yerde kaldığı anlarda yarışmacılar da gözyaşlarına hakim olamadılar. Merve Aydın yerde kaldığı anlarda "Aşil tendonum koptu" diye bağırırken doktor da oyun alanına gelerek muayene de bulundu. İlk muayeneye göre doktor, aşil tendonunun koptuğunu belirtti.

Doktor muayene sırasında aşil tendonu koptuysa Merve Aydın'ın yarışmaya devam edemeyeceğini de ekledi.

SURVIVOR MERVE'YE NE OLDU?

Survivor yeni bölümde konseyde Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyununda sakatlık geçiren Merve Aydın ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Ilıcalı'nın konseyde "Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konseydeyiz." açıklaması; Merve Aydın elendi mi sorusunu gündeme getirdi.

Survivor Merve'ye ne oldu, durumu nasıl? Survivor'da üzücü sakatlık!

SURVİVOR MERVE DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor Merve Aydın'ın sağlık durumu ile ilgili Acun Ilıcalı flaş açıklamalarda bulundu. Ilıcalı "Merve için Survivor macerası sona erdi." açıklamasıyla Merve Aydın'ın diskalifiye edildiğini duyurdu.

"MERVE İÇİN SURVIVOR MACERASI SONA ERDİ"

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kendisi ile uzun bir süre görüştüm. Çok talihsiz bir olay yaşandı. Hiçbirimizin aklından geçmeyen bu sakatlık belasının yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve'nin durumu ile ilgili bilgi vereceğim. Tarihi bir oyun tarihi galibiyet. Kendisi ile uzun bir sürek konuşurken bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum. Gözyaşları ile başlayan konuşmada bıraktığım son nokta iyi bir nokta oldu. Merve'nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan sağlığımızdan daha değerlisi yok. Bu sakatlıkların en olumlu tarafı 1-2 ay sonra sağlığa kavuşulabilmesi.

Sevgili Merve ile ilgili verebileceğim bilgi, Merve için Survivor macerası sona erdi. Bunu tahmin ettiğinizi biliyorum ama bir mucize var mı diye soruyorsanız böyle bir şey olmadı. Devam etme şansının olmadığı net olarak gözüküyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...