Tgrt Haber

Tayvan'da bugün olan 7.2 büyüklüğündeki son depremde 9 kişi öldü

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
03 Nisan 2024 15:54 - Güncelleme : 03 Nisan 2024 17:13
Tayvan'da bugün olan 7.2 büyüklüğündeki son depremde 9 kişi öldü

Tayvan'da 3 Nisan günü yerel saatler ile 07.58 sularında 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremin ardından kaç kişinin öldüğü araştırılıyor. Ayrıca insanların araştırdığı konular arasında kaç binanın yıkıldığı da yer aldı. İşte detaylar...

Tayvan'ın doğu kıyısında yer alan Hualien açıklarında 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde kaç kişinin hayatını kaybettiği ve yıkılan binaların sayısı araştırılıyor. Deprem'de 28 bina yıkıldı ve 9 kişi hayatını kaybetti. Detaylar haberimizdedir.

TAYVAN'DA OLAN SON DEPREMDE KAÇ KİŞİ ÖLDÜ?

Tayvan'da yerel saatler ile sabah 07.58 sularında 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin Tayvan Ulusal İtfaiye Teşkilatı tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada 9 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. 882 kişinin de yaralı olduğu açıklandı.

Tayvan'da bugün olan 7.2 büyüklüğündeki son depremde 9 kişi öldü - 1. Resim

TAYVAN'DA OLAN SON DEPREMDE KAÇ BİNA YIKILDI?

Tayvan Ulusal İtfaiye Teşkilatı tarafından açıklanan bilgilere göre 28 bina yıkıldı. Bu binaların 17 tanesinin depremin merkezi olan Hualien şehrinde olduğu belirtildi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...