Tgrt Haber

Threads kapanırsa Instagram hesabı silinmez

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT HABER
15 Nisan 2024 15:12 - Güncelleme : 15 Nisan 2024 15:29
Threads kapanırsa Instagram hesabı silinmez

Teknoloji şirketi Meta'nın sosyal medya platformu Threads Türkiye'de geçici olarak kapanacak. Bu haberin ardından vatandaşlar Threads kapanma durumunda Instagram hesaplarının silinip silinmeyeceğini araştırmaya başladı. Ayrıca kullanıcılar Instagram'ın da kapanıp kapanmayacağını merak ediyorlar. İşte, detaylar...

Rekabet Kurumu tarafından geçici tedbir kararı nedeniyle Türkiye'de Twitter'ın rakip platformu Threads'ın geçici olarak kapatılacağı açıklandı. Bu kararın ardından insanlar Instagram hesaplarının silinip silinmeyeceğini araştırmaya başladı. Threads kapanırsa Instagram hesabı kapanmaz. Detaylar, haberimizdedir.

THREADS KAPANIRSA INSTAGRAM HESABI SİLİNİR Mİ?

Threads platformu ilk çıktığında sadece Instagram üzerinden girilebiliyordu. İlk zamanlarda Threads hesaplarını kapatmak isteyenlerin Instagram hesapları da siliniyordu. Ancak artık böyle bir sorun devam etmiyor. Bu yüzden Threads'in Türkiye'de kapanması durumunda kullanıcıların Instagram hesaplarında bir sorun yaşanmayacak. 

Threads kapanırsa Instagram hesabı silinmez - 1. Resim

THREADS KAPANIRSA INSTAGRAM'DA KAPANIR MI?

Rekabet Kurumu tarafından alınan karar Instagram'ı kapsamıyor. Bu yüzden Threads'in kapandığı taktirde Instagram hala kullanıcılarına hizmet vermeye devam edecektir. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...