Tgrt Haber

Türkiye'de yağışlar 1 hafta daha devam edecek

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
29 Nisan 2024 20:21 - Güncelleme : 29 Nisan 2024 19:51
Türkiye'de yağışlar 1 hafta daha devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Türkiye, bir hafta boyunca aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altında olacak. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci, Türkiye genelindeki hava durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde!

Özdemirci'nin verdiği bilgilere göre, ülkemizdeki yağışlar bir hafta daha devam edecek ve bazı bölgelerde kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Türkiye'de yağışlar 1 hafta daha devam edecek - 1. Resim

Özdemirci, Salı günü için Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri gibi birçok bölgede aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirtti.

Özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri ülkemizin birçok bölgesinde yağışların bolca olacağını belirten Özdemirci, kuvvetli yağışların yer yer etkili olabileceğini ifade etti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...