Tgrt Haber

Valorant'a yeni ajan Bölüm 8 Kısım 2'de gelecek

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
24 Mart 2024 13:40 - Güncelleme : 24 Mart 2024 13:57
Valorant'a yeni ajan Bölüm 8 Kısım 2'de gelecek

Riot Games popüler oyunu Valorant'a yeni bir ajan eklemeye hazırlanıyor. Birçok kişi tarafından 'Valorant'a yeni ajan ne zaman gelecek?' sorusunun cevabı araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

Türkiye'de en çok oynanan oyunlar arasında yer alan Valorant'a eklenecek olan yeni ajanın videosu paylaşıldı. Videonun ardından birçok kişi karakterin ne zaman ekleneceğini araştırmaya başladı. Clove adındaki karakter Bölüm 8 Kısım 2'de oyuna dahil olacak. İşte detaylar...

VALORANT'A YENİ AJAN NE ZAMAN EKLENECEK?

Valorant'ın yeni karakteri Clove açıklanan bilgilere göre Bölüm 8 Kısım 2 sezonunda oyuna eklenecek. Valorant'ta şu an Bölüm 8 Kısım 1 sezonu sürüyor. Sezonun bitmesinin ardından Clove bütün oyuncular için kullanıma sunulacak.

Valorant'a yeni ajan Bölüm 8 Kısım 2'de gelecek - 1. Resim

CLOVE'UN ROLÜ VE YETENEKLERİ NEDİR?

Valorant'ın yeni karakteri 'Kontrol Uzmanı' rolünde oyuna dahil olacak. Karakterin yetenekleri tarafında ise yayınlanan videoda görüldüğü kadarıyla rakipleri sarsma, duman atma gibi özelliklere sahip olacak. Ayrıca videoda karakterin kendini diriltme özelliği olduğu da görülüyor. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...