Tgrt Haber

Yalı Çapkını Tarık kimdir, gerçek adı ne? Baran Bölükbaşı hangi dizilerde rol aldı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Nisan 2023 10:33 - Güncelleme : 13 Nisan 2023 11:17
Yalı Çapkını Tarık kimdir, gerçek adı ne? Baran Bölükbaşı hangi dizilerde rol aldı?
Yalı Çapkını,Baran Bölükbaşı

Yalı Çapkını dizisinin son fragmanı yayınlandı. Yeni karakterlerin ilk kez görüldüğü dizide Seyran ve Ferit boşanmanın eşiğine geldi. Tarık karakterinin diziye dahil olmasıyla beraber, senaryoda değişiklik yaşanacak. İşte, Yalı Çapkını Tarık karakterinin bilinmeyenleri!

Usta oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken Yalı Çapkını, her hafta sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Bu hafta boşanma aşamasındaki Seyran ile Ferit'in arasına bir de Tarık karakteri girecek. 

YALI ÇAPKINI TARIK KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Suna ile evlenmek isteyen Saffet, Kazım ile görüşmeye gelecek. Saffet'in kardeşi Tarık ise Seyran'ı görür görmez büyük bir hayranlık duyacak. Bu durum hem Seyran'ı hem de Ferit'i rahatsız edecek. Yalı Çapkını Tarık karakterini Baran Bölükbaşı oynuyor. 

BARAN BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

1 Mayıs 1994 doğumlu Bölükbaşı Hataylıdır. Baran Bölükbaşı, Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Dizi hayatına 2017 yılında Adı Efsane dizisiyle başlayan Baran, boks, gitar, bağlama, bateri çalmaktadır.  Baran Bölükbaşı son oolarak Yalı Çapkını dizisinde Tarık karakterini oynuyor. 

BARAN BÖLÜKBAŞI HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Sevdanın Bahçesi,

Servet,

Vuslat,

Son Nefesime Kadar,

Kırmızı Oda 

YALI ÇAPKINI 28. BÖLÜM 3. FRAGMAN İZLE!

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...