Tgrt Haber

YKS başvuru başladı mı, ne zaman bitiyor? YKS ücreti ne kadar?

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2024 10:18 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 10:17
YKS başvuru başladı mı, ne zaman bitiyor? YKS ücreti ne kadar?
YKS başvuru ekranı,YKS başvuru,

YKS başvuruları başladı mı, sorusu sınava girecek milyonlar tarafından sorgulanıyor. YKS başvuru başladı mı, ne zaman bitiyor? Üniversiteye gitmek isteyenler YKS ücreti ne kadar, sorusunun cevabını arıyor. 2024 YKS BAŞVURU EKRANI...

Üniversiteye gitmek isteyen milyonlarca aday haziran ayında gerçekleştirilecek olan üniversite sınavı ter dökecek. Sınava katılacak adaylar 2024 YKS başvuru ayrıntılarını araştırmaya başladı. YKS başvurusu nasıl yapılır 2024? YKS başvuruları başladı mı? YKS başvuru kaç TL? İşte tüm detaylar... YKS başvuru süresi ne kadar? Ne zaman bitiyor?

YKS BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

2024 yılı YKS başvuruları bugün başladı. 1 Şubat AYT, TYT, YDT başvuruları ne zaman, saat kaçta başlayacak, başladı mı? ÖSYM sınav takvimini duyurdu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı başvuruları 1-26 Şubat 2024 tarihleri arasında saat 10.00'dan itibaren alınmaya başlayacak. YKS geç başvurular ise 5-7 Mart 2024 tarihleri arasında yapılabilecek. Peki, YKS başvurusu için neler gerekli? ÖSYM üniversite sınavı başvuru ücreti ne kadar?

YKS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

YKS başvuru ücreti ne kadar, sorusu ÖSYM sınavına girecek adaylar tarafından sorgulanıyor. AYT - YDT için kaç para yatırılır? YKS başvuru kaç TL? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2024 başvuru kılavuzu henüz yayınlanmadı. Ücretler kılavuz yayınlandıktan sonra belli olacak.

YKS’ye başvuran adaylar seçmiş oldukları oturumlara bağlı olarak sınav ücretini belirtilen bankalardan veya ÖSYM’nin internet sayfasında ödemeler alanından yatıracaklar. YKS, TYT, AYT, YDT başvurusu nasıl yapılır? Nereden başvuru yapılır?

YKS BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

2024 YKS adayları, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) mobil uygulaması üzerinden sınav başvurularını yapabilirler.

2024 YKS OTURUMLARI NE ZAMAN?

TYT (YKS 1. oturum) 8 Haziran

AYT (YKS 2. oturum) 9 Haziran

YDT (YKS 3. oturum) 9 Haziran

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...