Tgrt Haber

Anadolu Efes ile EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman’ın yeni durağı belli oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
21 Nisan 2023 23:46 - Güncelleme : 21 Nisan 2023 23:50
Anadolu Efes ile EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman’ın yeni durağı belli oldu
anadolu efes,euroleague,ergin ataman

Son dakika haberi: Anadolu Efes ile sezon sonunda yolları ayırması beklenen Ergin Ataman’ın yeni takımı belli oldu. Yunan basını Ataman’ın Panathinaikos ile 2 yıllık mukavele imzalama konusunda anlaştığını iddia etti.

Anadolu Efes ile tarih yazan ve EuroLeague şampiyonluğu 2 kez kazanan başarılı Türk antrenörü Ergin Ataman ile yollar ayrılıyor. Ataman ile bu sezon Avrupa’da istediği sonucu elde edemeyen Anadolu Efes’in yerini kimi getireceği merak konusu oldu. Yunan basını da Ergin Ataman'ın Panathinaikos takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalamak için anlaştığını ileri sürdü.

YUNAN DEVİNİN BAŞINDA TÜRK ANTRENÖR…

Yunan yayın organı SDNA'daki "Magic Euroleague" programında ortaya atılan iddiaya göre; bu gece Ergin Ataman ile bir görüşme gerçekleştiren Panathinaikos yöneticileri, Türk başantrenörle iki yıllık sözleşme için el sıkıştı. 57 yaşındaki çalıştırıcı sezonu tamamlar tamamlamaz Atina'ya giderek Yunan takımının başına geçecek.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...