Tgrt Haber

Son dakika! Fenerbahçe Beko, EuroLeague'e veda etti

09 May 2023 23:40 - Güncelleme : 10 May 2023 00:27
Son dakika! Fenerbahçe Beko, EuroLeague'e veda etti
Fenerbahçe Beko,Euroleague,Son dakika

Son dakika haberi: THY EuroLeague'in play off 5. maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko deplasmanda Olympiakos'a 84-72 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

THY EuroLeague'in play off 5. maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko deplasmanda Olympiakos'a 84-72 mağlup oldu. Sarı lacivertliler seride 3-2 geriye düştü ve turnuvaya veda etti. Bu sonuçla seriyi 3-2 kazanan Olympiakos, Dörtlü Final'e yükseldi.

Yunanistan ekibi, Dörtlü Final'deki ilk maçında Monaco-Maccabi Playtika eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko ise organizasyona play-off aşamasında veda etti.

FENER 16. DAKİKADA ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın başında hızlı hücumlardan skor üreten Olympiakos, Papanikolaou'nun 10 sayı kaydettiği ilk periyodu 20-15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Guduric'in 3 sayı çizgisinin gerisinden üst üste kaydettiği basketlerle etkili olan Fenerbahçe Beko, 16. dakikada Sırp oyuncunun serbest atışlardan kaydettiği sayılarla karşılaşmada ilk kez skor üstünlüğünü ele geçirdi: 29-31.

Son dakika! Fenerbahçe Beko, EuroLeague'e veda etti

Bu bölümden sonra çabuk toparlanan ve oyun kontrolünü kaybeden sarı-lacivertli ekip karşısında 15-0'lık seri yakalayan Olympiakos, bitime 29 saniye kala farkı 13 sayıya çıkardı: 44-31. Yunanistan temsilcisi, soyunma odasına 44-33 üstün gitti.

FENERBAHÇE SON ÇEYREKTE YÜKLENDİ AMA OLMADI

Üçüncü periyotta Motley ile pota altını iyi kullanan Fenerbahçe Beko önünde son bölümde Sloukas ile kritik basketler bulan Olympiakos, final çeyreğine 65-52 önde girdi. Dördüncü ve son çeyrekte Guduric'in üçlükleriyle farkı azaltmaya çalışan Fenerbahçe Beko'ya Vezenkov'un sayılarıyla karşılık veren Olympiakos, karşılaşmadan 84-72 galip ayrıldı.

Son dakika! Fenerbahçe Beko, EuroLeague'e veda etti

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...