Tgrt Haber

Ali Mustafa Çelik kimdir? CHP Tunceli Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nerelidir?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2024 17:09 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 17:15
Ali Mustafa Çelik kimdir? CHP Tunceli Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nerelidir?
,CHP,Yerel seçim

CHP'nin Tunceli Belediye Başkan adayı merak edilenler arasında yer aldı. 31 Mart yerel seçimine yaklaşmamızla beraber vatandaşlar aram motorlarında Ali Mustafa Çelik kimdir? CHP Tunceli Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nerelidir? sorularını araştırdı. Detaylar...

Ali Mustafa Çelik kimdir? merak ediliyor. CHP'nin Tunceli Belediye Başkan adayı olarak duyurulan isim hakkında ise kaç yaşında, nereli gibi sorular araştırılıyor. Vatandaşın merak ettikleri arasında yer alan Ali Mustafa Çelik kimdir? CHP Tunceli Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nerelidir? İşte hayatı ve biyografisi!

ALİ MUSTAFA ÇELİK KİMDİR?

Ali Mustafa Çelik, 1969 yılında Tunceli'de dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümünden mezun olan Çelik, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Kamu Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Ankara Devlet Yabancı Diller Eğitim Merkezinde Fransızca eğitimi alan Ali Mustafa Çelik, Eskişehir Yunus Emre Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenlik yaptı ve ardından Tunceli Namık Kemal Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde öğretmen oldu. Daha sonra ise müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yapan Ali Mustafa Çelik, 2020 - 2023 yılları aralığında CHP Tunceli İl Başkanlığı ve Kurultay Delegeliği yaptı. 2015 - 2018 ve 2023 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde CHP Tunceli Milletvekili aday adayı olan Çelik, 31 Mart seçimlerinde CHP'nin Tunceli Belediye Başkan adayı olarak seçildi.

Evli ve 3 çocuk sahibidir

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...