Tgrt Haber

Kopuk dizisi Müjde kim? Seray Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
27 Ocak 2024 20:24 - Güncelleme : 27 Ocak 2024 20:36
Kopuk dizisi Müjde kim? Seray Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
,,seray kaya

Oyunculuk kariyerine Huzur Sokağı ile başlayan ve çeşitli projelerde başarılı performans sergileyen Seray Kaya, şimdi de Kopuk dizisinin Müjde karakteriyle ekranlara geliyor. Kopuk dizisi Müjde kim? Seray Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Seray Kaya'nın hayatı, kariyeri ve Köprü dizisiyle ilgili tüm detaylar...

Oyuncu Seray Kaya, Türkiye'nin sevilen dizilerinden biri olan "Kopuk"ta Müjde karakterine hayat veriyor. İstanbul doğumlu başarılı oyuncu, Müjde karakteriyle izleyicilere duygusal ve etkileyici anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Peki, Seray Kaya'nın kariyeri ve biyografisi nedir?

SERAY KAYA KİMDİR?

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Giresun'lu, annesi ise Samsun'lu olan Kaya, oyunculuk kariyerine Huzur Sokağı dizisi ile adım attı. Bu projenin ardından Kocamın Ailesi, Gülümse Yeter, Kadın, Kuruluş Osman, Mahkum ve Bir Küçük Gün Işığı gibi birçok önemli yapımın kadrosunda yer aldı. Aynı zamanda Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı adlı filmde de "Maria" karakterini başarıyla canlandırdı.

2019 yılında babasını kaybeden Seray Kaya, zorlu bir dönemde dahi kariyerine odaklanarak başarılı işlere imza atmaya devam etti.

Kopuk dizisi Müjde kim? Seray Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

KOPUK DİZİSİNDE MÜJDE RÜZGARI!

Seray Kaya, Kopuk dizisinde Müjde karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Bu yeni proje, oyuncunun yeteneklerini bir kez daha sergilemesine ve izleyicilerle duygusal bir bağ kurmasına olanak tanıyacak. Başarılı oyuncunun Kopuk dizisindeki performansı merakla bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...