Tgrt Haber

Milletvekili Uğur Bayraktutan kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 11:19 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 11:23
Milletvekili Uğur Bayraktutan kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
,chp

CHP'li Uğur Bayraktutan'ın hayatı ve siyasi kariyeri merak ediliyor. İşte Uğur Bayraktutan kimdir, nereli, kaç yaşında? sorularının cevapları ve detaylar...

tutan kimdir, nereli, kaç yaşında? sorularının cevabı...

UĞUR BAYRAKTUTAN KİMDİR?

Uğur Bayraktutan, Türk siyasetçi ve avukat olarak bilinir. 25 Şubat 1965 tarihinde Artvin'de doğmuştur.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Bayraktutan, hukuk eğitimiyle donanmış bir isimdir. Mezuniyetinin ardından serbest avukatlık yapmıştır. Aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği Artvin Şubesi'nin Kurucular Kurulu Üyeliği ve Artvin Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuştur.

Uğur Bayraktutan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) üç dönem boyunca Artvin milletvekili olarak görev yapmıştır. 24., 25. ve 26. dönemde milletvekilliği görevini üstlenmiştir. Ayrıca 24. ve 26. dönemde Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Üyeliği yapmıştır.

AİLE HAYATI

CHP'li Uğur Bayraktutan, evli ve iki çocuk babasıdır. Aile hayatına önem veren ve siyasetteki çalışmalarını aile değerleriyle bütünleştiren biridir.

Uğur Bayraktutan, siyasi kariyeri boyunca Artvin'in sesi olmuş ve ülke genelinde önemli meselelerin çözümü için çaba göstermiştir. Artvin'in yetiştirdiği önemli simalardan biri olan Bayraktutan, halkının temsilcisi olarak görevini sürdürmektedir.

  
  
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...