Tgrt Haber

Serkan Acar Kimdir? AK Parti MHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar Aliağalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Editör: TGRT Haber / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 16:54 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 16:57
Serkan Acar Kimdir? AK Parti MHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar Aliağalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi
seçim

AK Parti MHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar kimdir? Cumhur İttifakı adayı Serkan Acar kaç yaşında, nereli? Serkan Acar’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Serkan Acar’ın vaatleri nedir? AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Serkan Acar Aliağalı mı, kimdir? Serkan Acar nereli, kaç yaşında?

SERKAN ACAR KİMDİR?

1976‘da İzmir’in Karşıyaka ilçesinde doğan Serkan Acar, İlköğretimini Piyale İlkokulu’nda, ortaöğrenimini ise Bayraklı Ortaokulu’nda tamamladı. Liseyi de bitirdikten sonra üniversite sınavlarında Türkiye sıralamasına girdi. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Mezun olduktan sonra Tuzla Piyade Okulu’nda askerliğini tamamladı. Daha sonra asteğmen olarak Siirt - Eruh, Şırnak -Yağızoymak’ta görev yaptı. Çeşitli hukuk bürolarında çalıştıktan sonra kendi hukuk bürosunu açtı. Atık kabloların geri kazandırılması konusunda uluslararası düzeyde çalışmalar yapan ve Çevre Bakanlığı ile çalışmalar yaparak, Türkiye’de ilk defa bu konu ile ilgili lisans alan Acar, 2007’de Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından çevre sağlığına verdikleri katkıdan dolayı “Çevre Ödülü”ne layık görüldü. Bu konuyla ilgili yurtdışında da çalışmalarına devam etti ve tesisler kurdu. Evli ve 3 çocuk babası olan Acar, 30 Mart 2014’teki Mahalli İdareler Seçimlerinde Aliağa Belediye Başkanı seçildi, 31 Mart 2019’da ikinci kez seçilmiştir.

SERKAN ACARI'IN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında Samurlu’yu ziyaret eden ve orada yapımına devam ettiğimiz, toplamda 1.640 metre uzunluğa sahip olacak motokros parkurumuzun ilk 500 metresini tamamlayarak antrenmana açan Acar, birkaç ay içerisinde bu çalışmayı bitirip ulusal bölge müsabakaların yapılacağını, çocukların gelişimi noktasında her daim ailelerin yanında olduğunu söylemiştir. Acar aynı zamanda, Avcı Ramazan’da buz pistine giderek orada kış festivallerinin iki ay boyunca sürecek olmasını ve özellikle çocukların ve yetişkinlerin kendini geliştireceğini ve eğleneceğini dile getirmiştir. Damızlık koyun üretim merkezini de ziyaret ederek ilk kuzuların dünyaya geldiğini duyuran Serkan Acar, gazetecileri, okulları, mahalleleri, sokakları ve vatandaşları ziyaret ederek “10 yıldır dünya şehri olma hedefiyle Aliağamız için hep birlikte çalışıyoruz. Gerçekleşmeyi bekleyen hedeflerimiz için yine, yeniden elinizi tutmaya ve aynı yolda yürümeye talibiz. Allah utandırmasın…” diye konuşup vaatlerini genel olarak söylemiştir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...