Tgrt Haber

13 ve 15 yaşındaki çocuklar annelerini katletti! Korkunç olayın detayları

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 12:39 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 12:40
13 ve 15 yaşındaki çocuklar annelerini katletti! Korkunç olayın detayları
ispanya,cinayet

İspanya'da bir kadın evlatlık olarak aldığı iki çocuk tarafından öldürüldü. Çocuklar, cinayete kaçırılma süsü vermeye çalıştı. Polis cinayetin sebebini bulmaya çalışıyor.

İspanya'da 48 yaşındaki Silvia Lopez Gayubas, kafasına poşet geçirilmiş bir şekilde aracında ölü bulundu. Polisin yürüttüğü soruşturma sonrası, Gayubas'ın evlatlık olarak aldığı 13 ve 15 yaşlarındaki iki erkek çocuğu tarafından öldürüldüğünü tespit etti.

Olayın gençler tarafından kurgusal bir kaçırma girişimi olarak planlandığı düşünülüyor. Gayubas'ın boğazında ağır bıçak yaraları bulunurken büyük evlatlık çocuk gözaltına alındı ve mahkemeye çıkacak. Gençlerin, cinayeti işledikten sonra kaçırılma süsü vermeye çalıştıkları belirlendi. Cinayetin neden işlendiği ise hala araştırılıyor.

KAFASINA POŞET GEÇİRİLMİŞ HALDE ÖLÜ BULUNDU

İspanya'da 48 yaşındaki Silvia Lopez Gayubas isimli kadın, aracının içinde kafasına poşet geçirilmiş bir şekilde ölü olarak bulundu.

Polisin yaptığı soruşturma sonrası 48 yaşındaki İspanyol kadının evlatlık olarak aldığı 13 ve 15 yaşlarındaki iki erkek çocuğu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis olayı gençlerin kurgusal bir kaçırma girişimi olarak değerlendiriliyor.

13 ve 15 yaşındaki çocuklar annelerini katletti! Korkunç olayın detayları - 1. Resim

BÜYÜK ÜVEY ÇOCUK MAHKEMEYE ÇIKACAK

Bölgesel bir sözcü bu sabah, kurbanın büyük üvey çocuğunun, 15 yaşında olanın, gözaltına alındığını ve yakında mahkemeye çıkacağını doğruladı.

Gayubas'un cesedi, arabasının arka koltuğunda bulunduktan sonra yapılan değerlendirmede boynunda ağır bıçak yaraları tespit edildi.

13 ve 15 yaşındaki çocuklar annelerini katletti! Korkunç olayın detayları - 2. Resim

CİNAYET SÜSÜ VERMEYE ÇALIŞMIŞLAR

Gençler, cinayetten önce büyükannelerini arayıp kaçırıldıklarını söyledi. Polis, gençlerin cinayeti işledikten sonra cinayete kaçırılma süsü vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Gençlerin cinayeti neden işledikleriyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...