Tgrt Haber

ABD'de bomba paniği! New York’ta 3 ayrı bölgeye ihbar yapıldı

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 May 2024 11:54 - Güncelleme : 05 May 2024 12:02
ABD'de bomba paniği! New York’ta 3 ayrı bölgeye ihbar yapıldı

ABD’nin New York kentinde polis, dün 3 sinagog ve bir müzeye bomba ihbarı yapıldı. İhbarların asılsız çıktığını aktardı.

ABD’nin en kalabalık ve gözde kenti New York'ta bomba paniği yaşandı. New York Polis Departmanı (NYPD) tarafından yapılan açıklamada, Brooklyn Heights'te 1, Manhattan’da ise 2 sinagog ile Brooklyn Müzesi’ne mail yoluyla bomba ihbarı yapıldığı ifade edildi.

İhbarın ardından polis, Brooklyn Heights'teki sinagogda yaklaşık 250 kişiyi tahliye ederken, gerçekleştirilen incelemeler sonucu 4 yapıda da herhangi bir patlayıcı tespit edilmediği aktarıldı.

"KORKU TOHUMU EKENLERE MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ"

New York Valisi Kathy Hochul, eyalet yetkililerinin durumu aktif olarak izlediğini aktararak, “Tehditlerin gerçek olmadığı tespit edilmiştir. Korku tohumları eken kişilere müsamaha göstermeyeceğiz. Sorumlular cezalandırılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...