Tgrt Haber

Son dakika! ABD'de silahlı çatışma: 6 ölü, 9 yaralı

03 Nisan 2022 15:20 - Güncelleme : 03 Nisan 2022 16:33
Yetkililer çatışmanın sebebi ve ölü sayısına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Son dakika haberi: ABD'nin California eyaletine bağlı Sacramento kentinde, henüz bilinmeyen bir sebeple silahlı çatışma yaşandı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybederken 9 kişi de yaralandı.

Yetkililer çatışmanın sebebi ve ölü sayısına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı.

ABD'nin Sacramento kentinde meydana gelen silahlı çatışmada ortalık kan gölüne döndü. Polis ekiplerinin olay yerine intikal etmesiyle, henüz sebebi bilinmeyen çatışma durulurken oalyda 6 kişi hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre 9 kişinin de yaralandığı çatışmanın sebebine ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

ABD'nin California eyaletinde bulunan Sacramento şehrinde Pazar sabahının erken saatlerinde bir silahlı saldırı gerçekleşti. İhbar üzerine olay yerine giden polisler, çok sayıda kişinin vurulduğunu bildirdi. Şehir merkezinde gerçekleşen saldırı sırasında çekilen videolar sosyal medyada paylaşılırken görüntülerde, insanların sokaklarda kaçmaya çalıştığı görüldü.

ÖLÜ SAYISININ ARTMASINDAN ENDİŞE EDİLİYOR

Arka planda silah seslerinin duyulduğu videoları izleyenler dehşete kapılırken resmi kaynaklardan henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Öte yandan yetkililer, şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Savaş alanına dönen kent meydanında ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...