Tgrt Haber

Alçak saldırılar son bulmuyor! Büyükelçilikler önünde Kur'an-ı Kerim yaktılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
11 Ağustos 2023 18:00 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 19:10
Alçak saldırılar son bulmuyor! Büyükelçilikler önünde Kur'an-ı Kerim yaktılar
Danimarka,Kuranı Kerim

Avrupa'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik alçak saldırılara bir yenisi daha eklendi. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Pakistan, Cezayir, Endonezya ve Fas'ın Kopenhag Büyükelçilikleri önünde Kur'an-ı Kerim yakıldı.

Başta İsveç olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesinde Kur'an-ı Kerim'e yönelik alçak saldırıları devam ediyor. Danimarkalı aşırı sağcı politikacı ve Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan'ın alçak eylemine göz yumulduğunu gören bazı gruplar bundan cesaret alarak alçak eylemlerini sürdürüyor.

İslam karşıtı ve ırkçı "Danske Patrioter (Danimarkalı Vatanseverler)" isimli grubun üyeleri, bugün Pakistan, Cezayir, Endonezya ve Fas'ın Kopenhag Büyükelçilikleri ve  bir caminin önünde Kur'an-ı Kerim yaktı.

YİNE POLİS KORUDU

İslam karşıtı pankart açan ve sloganlar atan grup, bu anları sosyal medya hesabından canlı yayınladı. Provokasyonlar her zamanki gibi polis korumasında gerçekleştirildi.

ALÇAK SALDIRI İLK DEĞİL

Öte yandan İslam karşıtı ve ırkçı 'Danske Patrioter' gurubu geçtiğimiz gün de Türkiye, Cezayir, Pakistan, Endonezya ve İran'ın Kopenhag Büyükelçilikleri önünde Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Caner11 Ağustos 2023 19:50

Alçaklığın da dibini görmüşler. Az bile yazmışsınız.

Ziyaretçi11 Ağustos 2023 19:03

domuz Allaha kurban değil çünkü pisliğini yiyor.

Sonraki Haber Yükleniyor...