Tgrt Haber

Balıkçı balığın peşine timsah da balıkçının peşine düştü! 3 kez ısırıldı parmakları sayesinde kurtuldu

10 Nisan 2023 14:56 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 15:19
Balıkçı balığın peşine timsah da balıkçının peşine düştü! 3 kez ısırıldı parmakları sayesinde kurtuldu
timsah,avustralya

Avustralya'da bir balıkçı, zıpkınla balık avladığı sırada timsah saldırısına uğradı ve kurtulmayı başardı. Balıkçı, nasıl kurtulduğunu ise hastanede anlattı.

Avustralya'nın Queensland eyaletine bağlı Cooktown'daki ücra bir sahilde timsah saldırısı yaşandı. Geçtiğimiz cumartesi günü, bir balıkçı zıpkınla balık avlamaya sahile gitti. Denize girip bir balığın peşine düştüğü sırada bir timsah da onun peşine düştü. 

9News'in haberine göre, balıkçının peşine düşen timsah 4,5 metrelik bir boya sahipti. Balıkçı, timsah tarafından 3 kez ısırılsa da kurtulmayı başardı. Queensland Ambülans Servisi'nden Valerie Noble, timsahın adamı üç kez ısırdığını ve suyun dibine doğru çektiğini ifade etti. Noble, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Balıkçı, parmaklarını timsahın gözlerine birkaç kez soktuğunu ve kaçmayı başarıp kıyıya doğru yüzdüğünü söyledi. Son derece şanslı bir adam. Pek çok insan böyle bir hikaye anlatacak kadar yaşamaz.''

BALIKÇININ DURUMU İYİ

Kafasından, karnından ve bacaklarından yaralanan adam hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan balıkçının durumunun iyi olduğu açıklandı. 

Yetkililerse kolluk kuvvetleriyle temasa geçerek balık avı için bölgeye gelecek kişilerin suya girmeden önce uyarılmasını istedi.

Kaynak: 9News
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...