Tgrt Haber

Son dakika! ABD Başkanı Biden'ın kanser açıklaması kafaları karıştırdı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
20 Temmuz 2022 23:06 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 00:34
Son dakika! ABD Başkanı Biden'ın kanser açıklaması kafaları karıştırdı
biden

Son dakika haberi: Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, Massachusetts'te yaptığı konuşmada bir gaf daha yaptı. Çocukluğunun geçtiği Claymont, Delaware'deki evinin yakınında bulunan petrol rafinerilerinden şikayet eden Biden "Bu yüzden ben ve birlikte büyüdüğüm diğer birçok insan kansere sahibiz ve bu yüzden Delaware en uzun süredir ülkedeki en yüksek kanser oranına sahip" ifadelerini kullandı. Geçmiş bir dönemden bahseden Biden'ın kanser için 'şimdiki zaman' dilimini kullanması kafaları karıştırdı. Öte yandan Biden'ın oğlu Beau Biden 2015'te beyin kanserinden yaşamını yitirmişti.

ABD Başkanı Joe Biden, Massachusetts'te yaptığı konuşmada yaptığı gaf gündeme bomba gibi düştü. Biden'ın söz konusu konuşmasında 'kanser' açıklaması kafaları karıştırdı.

Çocukluğunun geçtiği Claymont, Delaware'deki evinin yakınında bulunan petrol rafinerilerinden şikayet eden Biden "Bu yüzden ben ve birlikte büyüdüğüm diğer birçok insan kansere sahibiz ve bu yüzden Delaware en uzun süredir ülkedeki en yüksek kanser oranına sahip" ifadelerini kullandı.

Geçmiş bir dönemden bahseden Biden'ın kanser için 'şimdiki zaman' dilimini kullanması kafaları karıştırırken Beyaz Saray'dan açıklama geldi.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA

ABD Başkanı Biden'ın kanser açıklamasına ilişkin Beyaz Saray'dan bir düzeltme yapıldı. Yapılan açıklamada “Yıllar önce geçirdiği cilt kanseri tedavisinden bahsediyor” denildi.

OĞLU KANSERDEN ÖLMÜŞTÜ

Öte yandan Biden'ın oğlu Beau Biden 2015'te beyin kanserinden yaşamını yitirmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...